Facebook Pixel «Μπαμ» με τον εξτρέμ στο Λιμάνι!
| 2015-01-14 01:15:00

«Μπαμ» με τον εξτρέμ στο Λιμάνι!

«Μπαμ» με τον εξτρέμ στο Λιμάνι!

Εκτός από τον στόπερ που κλείνει ΑΜΕΣΑ, στον Ολυμπιακό «κυνηγούν» δύο δύσκολες περιπτώσεις για την θέση του εξτρέμ. Θα ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ οι φίλαθλοι...

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μεταξύ του Βίτορ Περέιρα και των Ισά – Βρέντζου, όπου οι τρεις άνδρες συζήτησαν και πάλι για τις μεταγραφές του Γενάρη, μόνο που σήμερα έπεσαν συγκεκριμένα ονόματα στο τραπέζι.

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά ο στόπερ και ήδη ξεχώρισαν δύο περιπτώσεις (διαβάστε   περισσότερα ΕΔΩ  ), ωστόσο κουβέντα έγινε και για τον εξτρέμ και πλέον είναι ξεκάθαρο, πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να ρίξει... μεγάλη βόμβα!

Δεν γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει, όμως σίγουρα θα κυνηγήσει δύο περιπτώσεις που είναι αρκετά δύσκολες. Αναφερόμαστε στον Βλάντιμιρ Βάις, για τον οποίο σας έγραψε ο Sportdog και το πρωί, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο Λιμάνι θα γίνει εκ νέου κίνηση για τον Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός πέρυσι έκανε φοβερά πράγματα με τα ερυθρόλευκα και για αυτό στον Ολυμπιακό θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψει, έστω ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Φαρμακερές ατάκες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στη Λίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags