Facebook Pixel «Πέταγε» από την χαρά του ο Περέιρα!
| 2015-01-21 20:08:00

«Πέταγε» από την χαρά του ο Περέιρα!

«Πέταγε» από την χαρά του ο Περέιρα!

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές «καθάρισε» την πρόκριση στο Κύπελλο, νικώντας 3-0 τον Τύρναβο. Σόου και δύο γκολ Μπενίτες, επέστρεψε και σκόραρε ο Μιλιβόγιεβτς. Είδαμε ξανά Ολαϊτάν!

Μόνο καλά νέα πήρε ο Βίτορ Περέιρα από το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Τύρναβο στο Κύπελλο, όπου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 3-0 και καθάρισαν την πρόκριση. Εξαιρετικός ο Μπενίτες που σκόραρε δύο φορές, δίχτυα βρήκε και ο Μιλιβόγιεβιτς που γύρισε από τραυματισμό.

Εξαιρετικοί οι Μέγιερι, Ντουρμάζ, όμως την βραδιά έκλεψε η επανεμφάνιση του Ολαϊτάν μετά από 11 μήνες!!


Εκπλήξεις Περέιρα, σόου Μπενίτες

Ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε στο ματς του Κυπέλλου να «κατεβάσει» έναν διαφορετικό Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές. Μάλιστα, στο αρχικό ξεκίνησε και ο Πελέ, ο οποίος ήταν εκτός ομάδας επί Μίτσελ. Από εκεί και πέρα, ο Μέγιερι ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Σιόβας, Βούρος, Γιαννούλης και Σαλίνο. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Πελέ – Μπουχαλάκης και στα άκρα οι Ντουρμάζ – Γκαζαριάν. Στην επίθεση ξεκίνησαν οι Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος και μόλις στο 3ο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπενίτες πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους φιλοξενούμενους και έδωσε... αέρα στους Πειραιώτες, που ψάχνονταν όμως στο γήπεδο λόγω των πολλών αλλαγών. Στο 19' ο Διαμαντάκος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, μετά από ασίστ του Μπενίτες, ενώ στο 23' ο Πελέ απείλησε με απευθείας φάουλ. Τελικά στο 26' έγινε το 0-2, όταν ο Μπενίτες από θέση οφσάιντ έφυγε ολομάναχος στην κόντρα και με ωραίο τελείωσε έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

ΜΕΓΑΛΗ στιγμή για Ολαϊτάν, επιστροφή Μιλιβόγιεβιτς!

Το δεύτερο δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον και με το σκορ και την πρόκριση να έχει κριθεί, έμοιαζε λίγο με... αγγαρεία. Όλα άλλαξαν όμως στο 62', όταν πέρασε στο γήπεδο Μάικλ Ολαϊτάν αντί του Μπενίτες. Ο Νιγηριανός επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 11 μήνες και σίγουρα ΟΛΟΙ είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη μεγάλη στιγμή. Ο Νιγηριανός μάλιστα ήταν πολύ δραστήριος και έπαιξε αρχικά στα πλάγια και στην συνέχεια στην κορυφή σε σύστημα 4-2-3-1.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ελάχιστες καλές στιγμές, δύο – τρεις σωστές επεμβάσεις από τον εξαιρετικό σήμερα Μέγιερι και ένα γκολ, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς. Στο 84' ο Ντουρμάζ, που ήταν από τους καλύτερους των Πειραιωτών, έδωσε ωραία στον Μιλιβόγιεβιτς και αυτός με ωραίο σουτ έγραψε το 0-3 και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ και η ρεβάνς την άλλη εβδομάδα στο Φάληρο, δεν θα έπρεπε να γίνει καθόλου...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Ντατίδης (46' Μιλουτίνοβιτς), Ιβανίδης, Γεωργίου, Παπασάββας, Ποκόνγκ, Ότα (46' Σολφερίνο).

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Σιόβας, Γιαννούλης, Πελέ (63' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν (72' Μιλιβόγεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62' Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
Γήπεδο: "Αλκαζάρ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags