Facebook Pixel Η Παλέρμο «χτυπάει» ερυθρόλευκο άσο!
| 2015-01-23 23:50:00

Η Παλέρμο «χτυπάει» ερυθρόλευκο άσο!

Η Παλέρμο «χτυπάει» ερυθρόλευκο άσο!

Ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θέλει η ιταλική ομάδα και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η μεταγραφή; Ιδού τι αναφέρει δημοσίευμα...

Νέα αναφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παλέρμο για τον Δημήτρη Διαμαντάκο, κάνει ο ιταλικός Τύπος. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sport.livesicilia.it» κάνει θέμα στα μεταγραφικά της Παλέρμο, όπου υπάρχει και το όνομα του Έλληνα επιθετικού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στην Παλέρμο προτάθηκε πριν μερικές εβδομάδες ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντάκος, γεννημένος το ’93 και ανήκει στον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα της ομάδας την ανάγκασαν σε αλλαγή προπονητή πρόσφατα και δεν επέτρεψαν στον ταλαντούχο Έλληνα να βρει χώρο, αν και είχε καλή συχνότητα σκοραρίσματος.

Ο αθλητικός διευθυντής Μπακίν συνάντησε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να προετοιμάσει το έδαφος, χωρίς όμως να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όλα εξαρτώνται από την πιθανή πώληση του Μακίενοκ: Αν ο Δανός φύγει, τότε η Παλέρμο θα προσπαθήσει να ενισχύσει την επίθεσή της, με τον Διαμαντάκο να είναι μέσα στις πιθανές επιλογές. Προς το παρόν, όλα είναι υποθέσεις».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags