Facebook Pixel Απολογήθηκαν για τη βράβευση στον Ολυμπιακό!
| 2015-01-24 00:01:00

Απολογήθηκαν για τη βράβευση στον Ολυμπιακό!

Απολογήθηκαν για τη βράβευση στον Ολυμπιακό!

Τα σχόλια που έγιναν στον Τύρναβο για την ενέργεια τους να βραβεύσουν τον Ολυμπιακό ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξηγεί την ενέργεια της!

Αναλυτικά:

"Προς όλο το φίλαθλο κόσμο,

Με αφορμή τις επιθέσεις και τις κριτικές που δέχτηκε η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 σε σχέση με τη βράβευση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου στο Αλκαζάρ, θέλουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:

Η ομάδα του Τυρνάβου ως πολιτική της ανέκαθεν είχε την προώθηση του υγιούς ποδοσφαίρου και προσπαθεί καθημερίνα με πράξεις να το εφαρμόζει.
Ποτέ δεν υπήρξε υποτελής κανενός και η μόνη της βλέψη είναι ο συνεχής αγώνας για τη διαφύλαξη του αθλήματος στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος και της γιορτής του κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτό έρχονται και παρέρχονται, αλλά το σημαντικότερο είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που παραμένει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 χωρίς να είναι φερέφωνο κανενός και χωρίς να κάνει διακρίσεις θα συνεχίζει να βραβεύει τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που έχουν συνεισφέρει, ο καθένας με την παρουσία του, στην διάδοση και προβολή του αθλήματος στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Το αυτό έπραξε και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς επίσης έχει σκοπό να πραγματοποιήσει και στην αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ., την ιστορικότερη ομάδα της περιφέρειας, ανεξαρτήτως ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Όπως σε κάθε υγιή οργανισμό, συμπεριλαμβανομένου της Π.Α.Ε., υπάρχει καταμερισμός ρόλων το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και στην κοινωνία μας για να μπορέσει να λειτουργεί αρμονικά. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 δεν επιδιώκει να φορέσει το δικαστικό μανδύα για να κατηγορήσει παράγοντες και διοικούντες ούτε ουδέποτε θα κρίνει ανθρώπους από δημοσιεύματα και υποδείξεις. Αυτό είναι θέμα της δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Εμάς ο μόνος μας σκοπός ως Π.Α.Ε. παραμένει ο ίδιος με αυτόν που είχαμε θέσει όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια πριν δέκα χρόνια. Να δημιουργήσουμε μια συνήθεια στους φιλάθλους να έρχονται με τις οικογένειές τους να παρακολουθούν την ομάδα μας, σαν να είναι σε μια γιορτή."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags