Facebook Pixel Το γύρισε στο ...πόλο ο Ολυμπιακός!
| 2015-01-28 22:22:00

Το γύρισε στο ...πόλο ο Ολυμπιακός!

Το γύρισε στο ...πόλο ο Ολυμπιακός!

Καταιγιστικοί οι Πειραιώτες, σκόρπισαν με 8-0 για το Κύπελλο τον Τύρναβο, Δύο γκολ ο Μιλιβόγιεβιτς, τρία ο Ντουρμάζ (δύο με φάουλ) και ένα οι Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Φουστέρ. Ντεμπούτο Χάρα.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε ένα αδιάφορο ματς, νίκησε 8-0 τον Τύρναβο και πανηγύρισε την πρόκριση του στους «οκτώ» του Κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Ντουρμάζ με τρία υπέροχα φάουλ, ενώ κρατάμε και το ντεμπούτο του Χάρα, ο οποίος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και ως αριστερό εξτρέμ.

Καταιγίδα στο Φάληρο!

Παρά το 3-0 του πρώτου αγώνες και τις πολλές αλλαγές από τον Περέιρα, ο οποίος άφησε στον πάγκο τον Χάρα, ο Ολυμπιακός μπήκε... φορτσάτος και ήταν αδύνατον για τους παίκτες του Τυρνάβου να παρακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο δίλεπτο, δοκάρι στο 6ο λεπτό με τον Φορτούνη και γκολ στο 9ο με κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς μετά από σέντρα του Ντουρμάζ. Το γρήγορο γκολ πάντως δεν τους... ηρέμησε. Στο 11' έγινε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Διαμαντάκου και στο 17' το 3-0 μετά από σουτ του Μπουχαλάκη.

Οι Πειραιώτες όμως συνέχισαν να πιέζουν και στο 25' πέτυχαν και τέταρτο τέρμα, όταν ο Ντουρμάζ έβγαλε την σέντρα και ο Μιλιβόγιεβιτς με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το μισάωρο πάντως ο Ολυμπιακός έριξε ρυθμούς και έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποιο άλλο γκολ.


Ποιος Χάρα; Ο Ντουρμάζ!
 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Περέιρα έριξε στο ματς τους Φουστέρ και Χάρα αντί των Μαζουάκου και Διαμαντάκου. Ο Χάρα έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή της επίθεσης δίπλα στον Μπενίτες και ήταν αρκετά δραστήριος. Κυνήγησε το γκολ με κάποια μακρινά σουτ, όμως είναι ακόμα ανέτοιμος. Ο μεγάλος σταρ όμως της βραδιάς ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος στο 55' και στο 57' πέτυχε δύο φανταστικά γκολ, ενώ στο 82' έκανε το 7-0 με ωραία προσπάθεια και σουτ εντός περιοχής.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο πάντως ο Ολυμπιακός είχε ρίξει ρυθμούς και ο Περέιρα δοκίμαζε διάφορα συστήματα, όπως τον Μιλιβόγιεβιτς στόπερ και τον Μπουχαλάκη αριστερό μπακ, ενώ ο Χάρα έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και ως αριστερό εξτρέμ. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Φουστέρ με πέναλτι που κέρδισε ο Σαλίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags