Facebook Pixel Αυτόν που έσβησε τον Μπεργκ βλέπει ο Ολυμπιακός!
| 2015-01-30 12:00:00

Αυτόν που έσβησε τον Μπεργκ βλέπει ο Ολυμπιακός!

Αυτόν που έσβησε τον Μπεργκ βλέπει ο Ολυμπιακός!

Ποιος νεαρός, ταλαντούχος Έλληνας άσος φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα; - Ο "νέος Άντζας" που μπορεί να γίνει ...Μανωλάς και τσεκάρεται από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρήκε στο πρόσωπο του Φελίπε Σαντάνα τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ερίκ Αμπιντάλ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Ερυθρόλευκοι δεν εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για την οπισθοφυλακή. Ειδικά αν πρόκειται για κάποιον νεαρό και ταλαντούχο στόπερ που μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης, Δημήτρης Γούτας. Ο 20χρονος στόπερ διανύει εκπληκτική σεζόν στην ακριτική ομάδα και χθες στη Λεωφόρο ήταν από τους κορυφαίους της μεγάλης πρόκρισης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο νεαρός άσος είχε εξαιρετική απόδοση απέναντι στον Μάρκους Μπεργκ και δεν αποτελεί καμία υπερβολή να αναφέρουμε ότι "εξολόθρευσε" τον μεγάλο άσο του Παναθηναϊκού κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες απέναντί του.

Ο Γούτας, τον οποίο πολλοί αποκαλούν "νέο Άντζα" στα Πηγάδια, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα ως ένας παίκτης που μπορεί να αποκτηθεί τώρα και να αποτελέσει στην πορεία μία περίπτωση σαν του Κώστα Μανωλά. Πάντως, για τον νεαρό της Ξάνθης δεν φαίνεται ότι "παίζει" μόνος του ο Ολυμπιακός, αφού έχει ακουσθεί πολλές φορές ενδιαφέρον και άλλων μεγάλων ελληνικών ομάδων, όπως του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κράξιμο Αλέφαντου στον SportDog για Παναθηναϊκό και Αναστασίου! Διαβάστε τον ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags