Facebook Pixel "Καρφιά" για την κόκκινη από τον Χάβο!
| 2015-02-08 21:35:00

"Καρφιά" για την κόκκινη από τον Χάβο!

"Καρφιά" για την κόκκινη από τον Χάβο!

Στην εύκολη, όπως χαρακτήρισε, κόκκινη κάρτα στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παραδεχόμενος ωστόσο πως οι "πράσινοι" παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο μεσοεπιθετικά!

 

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μέσα στην Λεωφόρο ειδικά βγάζει αυτοματισμούς, ψάχνει να βγάζει παίκτες στην πλάτη της άμυνας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αναστασίου για την δουλειά που κάνει. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, δεν απειληθήκαμε αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Νευρικότητα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

Στο δεύτερο δόθηκε μια εύκολη κόκκινη κάρτα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, να επιτεθούμε. Είναι σημαντικό για εμένα που αρκετές φορές ο Παναθηναϊκός γύρισε την μπάλα πίσω, στο κόρνερ προσπάθησαν να περάσει ο χρόνος. Αυτό δείχνει πόσο μας υπολογίζουν πλέον. Μπορώ να πω ότι με δέκα σταθήκαμε καλύτερα. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Προσπαθήσαμε και δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά».

Για το αν είναι στόχος η πεντάδα: «Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Στόχος ήταν να έχουμε μια εύκολη παραμονή, να χαίρεται ο κόσμος και να πάμε μια θέση παραπάνω. Στην πορεία η ομάδα έδειξε πως μπορεί να στοχεύει πιο ψηλά. Δεν θέλω να τα βάζω στο μυαλό μου αυτά. Είναι επικίνδυνα τα άλματα, πάμε βήμα-βήμα».

Για τις τρεις ήττες φέτος από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι και δουλειά του προπονητή και πρέπει να το παραδεχθούμε όλοι. Σήμερα από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, ήταν το πιο δύσκολο για εκείνους».

Για τον Στεφανάκο: «Πήρε χρόνο συμμετοχής από εμένα στην Β' Εθνική. Πέρυσι πήραμε τον Ράφαελ, καθώς θέλαμε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Στεφανάκος είναι ένα νέο παιδί που κάθε μέρα βελτιώνεται. Ανταπεξήλθε και σήμερα, είναι μεγάλο κέρδος για τον Παναιτωλικό και την Ελλάδα να μπορούμε να διαχειριστούμε καλά ένα ταλέντο σαν τον Στεφανάκο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags