Facebook Pixel «Ούτε για τρίτος αυτός ο ΠΑΟΚ – Οι παίκτες κοροϊδεύουν τον Άγγελο»
| 2015-02-09 19:29:00

«Ούτε για τρίτος αυτός ο ΠΑΟΚ – Οι παίκτες κοροϊδεύουν τον Άγγελο»

«Ούτε για τρίτος αυτός ο ΠΑΟΚ – Οι παίκτες κοροϊδεύουν τον Άγγελο»

Ποιος παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τα... έχωσε για την εικόνα της ομάδας και τι είπε για τους Μαρινάκη, Θεοδωρίδη, Αναστασιάδη και ποιο μήνυμα έστειλε στον Σαββίδη.
 

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ,  Γιώργος Χασιώτης και μίλησε για την βράβευση του αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την βράβευση του στη Τούμπα:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΑΟΚ για αυτή την κίνηση. Έχει περάσει η εποχή που όλες οι βραβεύσεις γινόντουσαν μετά θάνατο και είναι πολύ καλό αυτό. Αυτό που είδα χθες με έκανε να νιώσω κάτι μέσα μου και να πω πως δεν γίνεται με τέτοιο κόσμο να μην κερδίζουμε».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:

« Κάτι λείπει από την ομάδα και παρόλο που ήταν πρώτη, η ομάδα μετά την Ξάνθη δεν έκανε τίποτα. Πιστεύω πως είναι ψυχολογικό το θέμα και φαινόταν με τον Ολυμπιακό σαν να ήταν μιλημένο το παιχνίδι. Φοβόταν ο ένας τον άλλον και στο τέλος ήταν και οι δύο ευχαριστημένοι. Είναι ότι χειρότερο να λες πως πηγαίνεις για πρωτάθλημα, να υπόσχεσαι στον κόσμο και τώρα να είσαι τρίτος. Η ομάδα δεν πείθει ούτε για τέταρτη. Φτάσαμε σε σημείο να κοροϊδεύουν τον Άγγελο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή και τέταρτος μπορεί να βγει».

Για την συνάντηση που είχε με τον Σάββα Θεοδωρίδη:

«Είχα μια συνάντηση με τον Σάββα Θεοδωρίδη και δεν είχαμε εμείς τους καβγάδες όπως γίνεται τώρα. Μου είπε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα που θα ήθελε αλλά και ο ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Μου είπε πως πρέπει να συναντηθούμε όλοι οι παλιοί και να βάλουμε τέλος σε αυτή την διχόνοια που υπάρχει».

Για το τι είπε στον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Μετά το παιχνίδι μίλησα με τον Άγγελο και του είπα «ψηλά το κεφάλι» και μου φάνηκε σαν να μην είχε κουράγιο. Από την μέρα που κερδίσαμε στο Καραΐσκάκη φαίνεται να τα έχασε ο ΠΑΟΚ. Στην εποχή μας την δεύτερη γκαζόζα την πληρώναμε εμείς ενώ τώρα οι παίκτες τα έχουν όλα»!

Για το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού:

«Ο Μαρινάκης έδιωξε έναν πολύ πετυχημένο προπονητή που κέρδισε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ιταλίας επειδή οι παρατρεχάμενοι χαλάν καμιά φορά την ομάδα. Ο Μαρινάκης τρέχει για την ομάδα και πρέπει να τρέχει και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας; Ποιος είναι ο κ. Αγγελίδης; Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη που έβαλε τα λεφτά του και έσωσε την ομάδα και να τον ρωτήσω κάποια πράγματα. Κάτι συμβαίνει μέσα στην ομάδα».

Για τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ:

«Χθες στο παιχνίδι δεν είδα Κούδα, Αποστολίδη και άλλους. Που πηγαίνουν όλοι αυτοί, δεν πηγαίνουν στα παιχνίδια»;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags