Facebook Pixel Μαχλάς: «Δεν είδα τι συνέβη, αλλά προκλητικός ο Κωνσταντίνου»!!
| 2015-02-24 19:18:00

Μαχλάς: «Δεν είδα τι συνέβη, αλλά προκλητικός ο Κωνσταντίνου»!!

Μαχλάς: «Δεν είδα τι συνέβη, αλλά προκλητικός ο Κωνσταντίνου»!!

Απίθανες δηλώσεις για όσα έγιναν στην Λίγκα από τον Νίκο Μαχλά...

Αμέσως μετά το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Superleague, ο Νίκος Μαχλάς ανέφερε: ''Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε με τον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι απότομος και νευρικός. Έγινε ένας διαπληκτισμός, αλλά θα τα βρουν. Δεν είδα ακριβώς τι συνέβη, δεν κατάλαβα''.

Πρόσθεσε: ''Είχα συμφωνήσει με τον κ. Κοντονή να μην κατέβει ο κ. Αλαφούζος στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Εμείς οι ίδιοι δεν βοηθάμε την κατάσταση. Δεν είναι ωραίο αυτό που ξεκίνησε στο ματς με τον ΟΦΗ και συνεχίστηκε στη Λεωφόρο, όπου έγιναν πολύ πιο σοβαρά επεισόδια. Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο''.

Όσο για το θέμα του ΟΦΗ και το θέμα της διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο Μαχλάς είπε: ''Είπαμε στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο να συζητηθεί το θέμα. Είναι καθαρό ηθικό το ζήτημα''.

** Για να μην παρεξηθούμε, χαρακτηρίζουμε «απίθανες» τις δηλώσεις, όχι για τα όσα λέει για τον Βασίλη Κωνσταντίνου (αυτό είναι άποψή του), αλλά και για το γεγονός πως δεν είδε αν μπήκε κάποιος στην αίθουσα και χτύπησε κάποιον άλλον!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags