Facebook Pixel "Mαζεμένος" ο Μάρκεβιτς
| 2015-02-25 22:35:00

"Mαζεμένος" ο Μάρκεβιτς

"Mαζεμένος" ο Μάρκεβιτς

Εντελώς διαφορετικό περιμένει τον Ολυμπιακό ο Μίρον Μάρκεβιτς, κάτι που τόνισε και σήμερα στη συνέντευξη Τύπου της Ντνίπρο, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο προπονητής των Ουκρανών, μάλιστα, επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι πιο επιθετικός και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίρον Μάρκεβιτς:

-Ακούγονται τα ονόματα των Αζεβέντο και Παπούα για μεταγραφές. Ισχύουν;
«Δεν σκέφτομαι αυτά τα θέματα τώρα, αλλά έχω στο μυαλό μου μόνο το αυριανό ματς».

-Από το πρώτο παιχνίδι έχει περάσει μια εβδομάδα. Πιστεύεται ότι θα εμφανιστεί πιο δυνατή η Ντνίπρο;

«Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει κατά πόσο είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα σε εμάς, ενώ περιμένουμε εντελώς διαφορετικό τον Ολυμπιακό, διότι παίζει πιο επιθετικά μέσα στην έδρα του».

-Είχατε προκριθεί σε αυτό το γήπεδο με ντεζαβαντάζ ως προπονητής της Μέταλιστ. Με δεδομένο το υπέρ σας αποτέλεσμα στο πρώτο ματς περιμένετε ότι θα είναι πιο εύκολη η δουλειά σας αύριο;

«Σε εκείνο το ματς δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να επιτεθούμε. Τώρα μιλάμε για διαφορετική κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα στην μεσαία γραμμή και χωρίς να σκεφτόμαστε μόνο ότι πρέπει να προφυλάξουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του παίζει πολύ επιθετικά και εμείς δεν θα παίξουμε αμυντικά γιατί μπορεί να το πληρώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags