Facebook Pixel Πλάκα η Ζενίτ, τα... χρειάστηκε η Ντιναμό!
| 2015-02-26 21:52:00

Πλάκα η Ζενίτ, τα... χρειάστηκε η Ντιναμό!

Πλάκα η Ζενίτ, τα... χρειάστηκε η Ντιναμό!

Με συνολικό σκορ 4-0 (1-0 εκτός, 3-0 εντός) η Ζενίτ απέκλεισε για πλάκα την Αϊντχόφεν και συνεχίζει με μεγάλες βλέψεις στον θεσμό του Europa League. Πρόκριση με ανατροπή και για την Ντιναμό Μόσχας, 3-1 την Άντερλεχτ.

Στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ έχοντας και την άνεση της εκτός έδρας νίκης με 1-0 έπαιζε χωρίς πίεση, σε αντίθεση με την Αϊντχόφεν που έψαχνε ένα μικρό θαύμα.

Το θαύμα δεν ήρθε ποτέ για τους Ολλανδούς που δέχθηκαν το πρώτο γκολ από την Ζενίτ στο 29' με σκόρερ τον Ροντόν και κάπου εκεί τα παράτησαν. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 67', ενώ ενδιάμεσα (48') είχε σκοράρει και ο Χουλκ.

Άνετη πρόκριση για τους Ρώσους, κάτι που δεν συνέβη και με την έταιρη ομάδα από την Ρωσία, Ντιναμό Μόσχας, που προκρίθηκε μεν, αλλά με τεράστια δυσκολία από την Άντερλεχτ δε.

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Μίτροβιτς στο 29' και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήραν το πάνω χέρι. Όμως η Ντιναμό ευτύχησε να ισοφαρίσει με το "καλημέρα" στο δεύτερο ημίχρονο (47') με τον Κοζλόφ και να φέρει έτσι το ματς στα μέτρα της.

Στο 64' ο Γιουσούποβ έκανε την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους που πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Κουράνι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, παίρνοντας μια δύσκολη πρόκριση με 3-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags