Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα για διεθνή άσο του ποδοσφαίρου!
| 2015-03-03 13:15:00

Αποκάλυψη-βόμβα για διεθνή άσο του ποδοσφαίρου!

Αποκάλυψη-βόμβα για διεθνή άσο του ποδοσφαίρου!

Έλληνας παλαίμαχος, εξαρτημένος από τα ζάρια, έχασε τη γυναίκα του (πήγε με νεαρότερο γοητευτικό μπασκετμπολίστα) και 650.000 ευρώ! Ο sportdog έχει το τρομερό αποκλειστικό.

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή... Από εκεί που απολαμβάνεις δόξα και χρήμα, να βρεθείς να μην έχεις στον ήλιο μοίρα. Πληρώνοντας, βέβαια, τα δικά σου λάθη. Όπως συνέβη με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

Μιλάμε για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, διεθνή, που έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Περισσότερα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, αν και δεν είναι πολλοί οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έπαιξαν στο εξωτερικό.

Ο άσος της μπάλας έπεσε θύμα της γυναίκας του που τον παράτησε για τα ...μπράτσα νεαρότερου και γοητευτικού μπασκετμπολίστα. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό το "χτύπημα" για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, καθώς η πρώην σύντροφός του φρόντισε παράλληλα με το διαζύγιο να "εξαφανίσει" από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό 650.000 ευρώ!!!

Με αυτόν τον τρόπο τον "τιμώρησε" για την εξάρτηση που είχε με τον τζόγο. Ο πρώην διεθνής έχει χάσει μια περιουσία στα ζάρια, ενώ συχνά ταξίδευε εκτός Ελλάδας για να παίζει στο καζίνο χωρίς να τον παίρνει κανείς χαμπάρι.

Το ακόμα χειρότερο για τον γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή είναι πως η εφορία του έχει δεσμεύσει τον τελευταίο χρόνο και τον προσωπικό του λογαριασμό. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, σε τι κατάσταση έχει περιέλθει πλέον ένας αθλητής που κάποτε τα είχε όλα στη ζωή του. Ας πρόσεχε...

ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου κλέβει 5 χρόνια από την ταυτότητά του; "Κλικ" ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags