Facebook Pixel Απίστευτο: Ο Τζαβέλλας ήξερε για Αναστασιάδη!
| 2015-03-16 20:45:00

Απίστευτο: Ο Τζαβέλλας ήξερε για Αναστασιάδη!

Απίστευτο: Ο Τζαβέλλας ήξερε για Αναστασιάδη!

Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις του διεθνούς μπακ στο Instagram και θα καταλάβετε…

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και η εξέλιξη αυτή θα φέρει αρκετές αλλαγές στην ομάδα, μία εκ των οποίων θα είναι και η επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα στο ρόστερ, όπως πρώτος σας αποκάλυψε ο SportDog. 

Ο Έλληνας αμυντικός είχε τσακωθεί με τον προπονητή του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ομάδας, όμως πλέον ετοιμάζεται για το come back, αφού ποτέ δεν έκρυψε όλο αυτόν τον καιρό την επιθυμία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα με τον Δικεφάλου.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ο Τζαβέλλας είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο
Instagram κάποιες φωτογραφίες σα να γνώριζε τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Το Σάββατο, ο διεθνής άσος είχε ποστάρει μία φωτογραφία που είχε το εξής σχόλιο: "Θα πέσεις, θα απομακρυνθείς για λίγο από όλους και όλα. Θα μαζέψεις τις δυνάμεις σου και όταν επιστρέψεις δεν θα μπορεί κανένας να σε κρατήσει" και δίπλα σ΄ αυτό πρόσθεσε τη λέξη "δύναμη".

Την Κυριακή, αφού ο ΠΑΟΚ είχε "κολλήσει" στο 0-0 εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ανέβασε μία άλλη φωτογραφία του με τη φανέλα του Δικεφάλου, στην οποία σήμερα όπως είναι λογικό, υπάρχουν πολλά σχόλια που τον ...καλωσορίζουν και πάλι στην ομάδα.

Ήξερε κάτι ο Τζαβέλλας και ετοιμαζόταν για τη ...μεγάλη επιστροφή του ή απλά καταλάβαινε πως ο Αναστασιάδης μετρούσε μέρες στην Τούμπα;

Δείτε τις δύο φωτογραφίες...



Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

>

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags