Facebook Pixel "Ναι σε ΠΑΟΚ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα"
| 2015-06-10 17:18:00

"Ναι σε ΠΑΟΚ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα"

"Ναι σε ΠΑΟΚ, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα"

Για τον ΠΑΟΚ, το παλιό του "φλερτ" με τον Δικέφαλο, αλλά και την πιθανότητα να έρθει στην Τούμπα το καλοκαίρι μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης στο "Αθλητικό Metropolis"

Αναλυτικά:

Για τις προ ετών συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πριν δύο καλοκαίρια. Έγιναν συζητήσεις που δεν προχώρησαν στην τελική διαπραγμάτευση και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Προσωπικά είμαι χαρούμενος για όσα κατάφερα μέχρι στιγμής. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορώ περισσότερα ή ότι δεν έχω βλέψεις και φιλοδοξίες. Έχω κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα και ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο τα επόμενα χρόνια. Πάντα ένας παίκτης που δουλεύει πρέπει να έχει όνειρα και να είναι έτοιμος για το καλύτερο και για το επόμενο βήμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα: «Φυσικά και θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα. Αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Δεν αποφασίζω μόνο εγώ. Εγώ θέλω να κάνω βήματα προς τα εμπρός έστω και μικρά. Έχω αρκετά να δώσω, έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θα τις κυνηγήσω μέχρι την τελευταία ημέρα που αγωνίζομαι».

Για το αν θεωρεί ο ίδιος πώς μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα και είναι πιο αρμόδιοι να το κρίνουν. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να προσφέρω δύναμη, εμπειρία, καλή αμυντική λειτουργία και οργάνωση σε ένα σύνολο. Δεν μπορώ, όμως, να πω εγώ αν αξίζω να πάω σε μια ομάδα ή όχι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags