Facebook Pixel Ατρόμητος, ΑΕΚ ή εξωτερικό;
| 2015-06-20 23:11:00

Ατρόμητος, ΑΕΚ ή εξωτερικό;

Ατρόμητος, ΑΕΚ ή εξωτερικό;

Ο Σωκράτης Φυτανίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Τι είπε για Ατρόμητο και ποιος ο πρώτος του στόχος.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο έμπειρος στόπερ στον Sport 24 Radio:

Για το μέλλον του:

«Ουσιαστικά είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο εκπρόσωπος μου. Περιμένω να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις και μετά από συζητήσεις που θα έχω με τον εκπρόσωπο μου, θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου.

Ένας παίκτης που δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια όπως κάνω εγώ, έχω στο μυαλό μου να διατηρώ το σώμα μου σε κατάσταση για να μπορώ ν” αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

Ο Ατρόμητος έχει προσφέρει πολλά στην καριέρα μου, μου έδωσε την δυνατότητα να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου. Οι άνθρωποι της ομάδας μου συμπαραστάθηκαν στις καλές και τις δύσκολες στιγμές και τους είμαι ευγνώμων.

Θα μιλήσω πρώτα με τον Ατρόμητο, όμως επειδή έχω οικογένεια θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση».

Για την ΑΕΚ:

«Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, προσπαθώ καθημερινά, ακόμη και στις διακοπές να κάνω το καλύτερο. Για τα μεταγραφικά έχω τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου, για ν' αναλάβουν αυτό το κομμάτι.

Είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο, όμως δεν είναι σωστό να εκφέρω άποψη αυτή την στιγμή, ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα από τις διαπραγματεύσεις, όπως με όλες τις ομάδες».

Για το ενδεχόμενο να πάει στο εξωτερικό:

«Το εξωτερικό είναι κάτι που σκέφτονται όλοι οι παίκτες. Καλώς ή κακώς στην χώρα μας το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κάμψη, πολλές ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και στέκονται με δυσκολία στα πόδια τους.

Μην ξεχνάμε ότι είδαμε δύο ομάδες να αποχωρούν από το πρωτάθλημα. Το εξωτερικό είναι μεγάλος στόχος δικός μου όπως και για κάθε παίκτη. Δεν αποκλείω τίποτε και δεν έχω ξεγράψει τον Ατρόμητο από την σκέψη μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags