Facebook Pixel «Έπαθα την πλάκα μου με το πλάνο Κάλας»
| 2015-07-14 16:06:00

«Έπαθα την πλάκα μου με το πλάνο Κάλας»

«Έπαθα την πλάκα μου με το πλάνο Κάλας»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος, λέγοντας πολλά και διάφορα για τον Άλεξ Κάλας...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω κάνει μια κουβέντα με τον Κάλας, γνωρίζω πως σκέφτεται, με ενημέρωσε για το πλάνο του και μέχρι εκεί. Συμφωνία για να εκπροσωπώ τον Άρη, να ασχοληθώ με τα διοικητικά ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο δεν υφίσταται. Ο κ. Κάλας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ενημέρωσε για το πλάνο του, ζήτησε την συνδρομή μου ως αντιπροέδρου της Football League. Με αφορμή το τηλεφώνημα αναπτύχθηκε μια σχέση και μια διαρκής φιλική κουβέντα που συνεχίζεται. Δεν τον έχω δει. Έχω συζητήσει, όμως, πολλές φορές μαζί του. Μου είπε ότι ο Άρης δεν πρέπει να αδικηθεί και ότι η Λίγκα πρέπει να έχει στα υπ’ όψιν της ότι ο Άρης θα επιδιώξει την άνοδο με όποιο κόστος».

Για το τι του είπε ο Κάλας για το πλάνο του: «Έπαθα την πλάκα μου με το πλάνο του Κάλας. Έχει πλάνο και για την ΠΑΕ Άρης και για τον Ερασιτέχνη, αλλά κυρίως για τις υποδομές. Θέλει να κάνει τεράστιες επενδύσεις και έχει το οικονομικό υπόβαθρο για να το υποστηρίξει. Άκουσα έναν παθιασμένο και φιλόδοξο άνθρωπο που θέλει να χτίσει έναν Άρη εξουσίας. Καμία σχέση με θυγατρικές και ανόδους σκύβοντας το κεφάλι. Έχει μια πολιτική μακράς πνοής, την οποία μπορείς να υποστηρίξεις. Έχει μια κουλτούρα αμερικανική και πιστεύω ότι με τα χρήματα που θα διαθέσει θα πετύχει πολύ εύκολα την άνοδο στην SuperLeague».

Για τις πιθανότητες συνεργασίας με τον Κάλας: «Δεν έχω καμία σχέση επαγγελματική και διοικητική με τον Κάλας. Μπορεί να γίνει κάτι στο μέλλον. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Ας πάρει με το καλό την ομάδα και μετά θα το συζητήσουμε».

Για την πιθανότητα ανόδου του Άρη στην Football League: «Το πιστεύω ότι ο Άρης θα ανεβεί για να μην πω ότι το ξέρω ήδη. Αν αληθεύει ότι τουλάχιστον μία από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Super League δεν δηλώσει συμμετοχή στην Football League είναι αυτονόητο ότι ο Άρης θα ανεβεί. Δεν γίνεται να υπάρξει διαφορετική ερμηνεία του νόμου. Το διαιτητικό δικαστήριο για το ίδιο θέμα πριν δύο χρόνια δικαίωσε τις ομάδες που προσέφυγαν».

Για το πώς μπορεί να πείσει ο Κάλας ενώ απέτυχε να ανεβάσει την ομάδα στην Football League: «Κατ’ αρχάς δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό των μελών. Είναι δεδομένο ότι οι Αρειανοί μπορούν και να ζυγίσουν και να αποφασίσουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή του Άρη στην Γ’ Εθνική. Χάθηκε πολύς χρόνος. Πιστεύω ότι ο Κάλας έπαιξε και έμαθε. Ίσως έλειψε και μια διοικητική στήριξη την οποία κάνει προσπάθεια για να την βρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags