Facebook Pixel Τι λες τώρα! Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός
| 2015-07-19 09:50:00

Τι λες τώρα! Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός

Τι λες τώρα! Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός

ΜΠΟΡΕΙ οι Πειραιώτες να είχαν στη λίστα τους τον Νέτο των πολλών εκ. ευρώ, αλλά φαίνεται ότι θα βολευτούν με μία λύση από την ελληνική αγορά!

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό το πρόβλημα που υπάρχει όσον αφορά τα στόπερ, είναι ο τραυματισμός του Μποτία.

Με τους Σιόβα, Γούτα, Αυλωνίτη και τον Μποτία, οι Πειραιώτες έχουν μία πολύ καλή τετράδα για την άμυνα, δεδομένου ότι οι Μποτία και Σιόβας θα είναι βασικοί και οι άλλοι δύο θα δίνουν λύσεις από τον πάγκο.

Με τον Ισπανό εκτός μάχης αυτό το διάστημα όμως, η σκέψη που κάνουν τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο στόπερ, προκειμένου να καλύψει για όσο χρειαστεί τη θέση του...

Και σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Goal, το όνομα που έχουν στη λίστα τους είναι εκείνο του Σανκαρέ, του Αστέρα Τρίπολης!

Ενός παίκτη που έχει δείξει την αξία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει εμπειρία Ευρώπης, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό.

Δεν λέει κανένας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε να τον αγοράσουν αύριο το πρωί, απλώς η σκέψη που υπάρχει αυτό το διάστημα είναι να μείνει το ρόστερ ως έχει και οι Πειραιώτες να αποκτήσουν έναν στόπερ που θα καλύψει το κενό του Μποτία στη βασική 11άδα, το διάστημα που θα απουσιάζει ο Ισπανός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags