Facebook Pixel Περίεργα μας τα λέει ο Ρατς...
| 2015-07-27 21:56:00

Περίεργα μας τα λέει ο Ρατς...

Περίεργα μας τα λέει ο Ρατς...

Πολλά κι ενδιαφέροντα είπε σε συνέντευξη του στη Ρουμανία (στο digisport.ro) o Ράζβαν Ρατς με την ατάκα "θα είμαι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα παίζει στη δεύτερη ομάδα" να ξεχωρίζει...

Αρχικά, αφού τόνισε πως "παρά το γεγονός ότι μου είπαν πως βγάζουν στο μεταγραφικό παζάρι, εγώ έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα", σχολίασε... "θα πρέπει να κάνω προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και θα είμαι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα παίζει στη δεύτερη ομάδα".

Ο Ρατς σχολίασε και την τακτική που έχει ο ΠΑΟΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι... "μου έχουν κοινοποιήσει τις αποφάσεις τους, αλλά δεν μου εξηγήσει το γιατί. Γράφτηκε ότι είχα προβλήματα με την ηγεσία της ομάδας, με τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία και πέρσι ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας".

Η συζήτηση με τους συμπατριώτες του πήγε αναπόφευκτα και σε θέματα που τους αφορούν άμεσα, όπως τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν στη θέση του στην Εθνική Ρουμανίας, για να σχολιάσει μεταξύ άλλων ο Ρατς: "Η Εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντική για μένα. Εάν συνεχίσω να παίζω στη δεύτερη ομάδα, τότε είναι σαφές ότι θα έχω πρόβλημα με την παρουσία μου στην Εθνική".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags