Facebook Pixel Θα γίνει "μπαμ"; Τοπ Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό!
| 2015-08-15 21:26:00

Θα γίνει "μπαμ"; Τοπ Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό!

Θα γίνει "μπαμ"; Τοπ Βραζιλιάνος για Ολυμπιακό!

Ένα τεράστιο όνομα έχει στην μεταγραφική του λίστα ο Ολυμπιακός και αν καταφέρει να τον φέρει στο Λιμάνι θα μιλάμε για πολύ σπουδαία κίνηση!

Όπως σας γράφαμε και πριν λίγες ώρες οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν βρει τον κεντρικό αμυντικό που έψαχναν, με τον Μανουέλ Ντα Κόστα της Σίβασπορ να είναι ο "εκλεκτός" και η συμφωνία με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνεται και από τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας.

Ωστόσο, τα σενάρια δεν έχουν σταματήσει, καθώς από την Ιταλία συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για... μπάσιμο των πρωταθλητών Ελλάδας για τον σπουδαίο Άλεξ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μίλαν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μάλιστα το όνομά του ακούστηκε και πριν λίγες ημέρες για τους Ερυθρόλευκους, με την "Corrriere dello Sport" να αναφέρει ότι στο Λιμάνι περιμένουν να δουν ποιες είναι οι προθέσεις των "ροσονέρι" για τον παίκτη για να κάνουν την κίνησή τους.

Παράλληλα, τονίζουν ότι υπάρχει... κίνηση και από την Μπεσίκτας για τον 33χρονο παικταρά, του οποίου η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι.

«Ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας παραμένουν στη... γωνία, έτοιμοι να... επιτεθούν, μόλις καταλάβουν τις προθέσεις της Μίλαν», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Φυσικά, αν ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή τότε θα μιλάμε για το κόλπο γκρόσο του Ολυμπιακού, που θα έχει θωρακίσει την άμυνά του με έναν εγνωσμένης αξίας και σπουδαίo αμυντικό.

***Ανακοινώνει στόπερ ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags