Facebook Pixel Με αυτόν τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης;
| 2015-08-15 22:35:00

Με αυτόν τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης;

Με αυτόν τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης;

"Δεκάρι" από εθνική Ιταλίας θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και να... ρίξει τα τσιμέντα!

Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση παικτών που θα ολοκληρώσουν το παζλ του φετινού ρόστερ τους και όπως είναι λογικό τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, αλλά λίγα από αυτά έχουν μεγάλη δόση αλήθειας.

Ανάμεσα στα πολλά που γράφτηκαν είναι και αυτό του 31χρονου Ιταλού Αλεσάντρο Ροσίνα, ο οποίος εξετάζεται από τον Δικέφαλο του Βορρά και δεν αποκλείεται να είναι ο κρυφός άσος στο μανίκι του Σαββίδη που θέλει να φέρει ένα δυνατό όνομα στην Τούμπα.

Και λέμε δυνατό όνομα, καθώς ο Ροσίνα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας και είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα σε Τορίνο, Ζενίτ, Σιένα και Κατάνια, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια είτε ως επιτελικός μέσος, είτε στα άκρα της επίθεσης.

Η περίπτωσή του δείχνει να απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, καθώς ο αδελφός και μάνατζερ του Ροσίνα, Φαμπρίτσιο, μίλησε στην ιστοσελίδα tuttobari.com και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές με τον Δικέφαλο.

"Μας έχει προταθεί ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ από τον ΠΑΟΚ. Έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από την Γερμανία. Ο Ροσίνα έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Κατάνια και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας", τόνισε.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο Ροσίνα θα είναι ο παίκτης με τον οποίο ο Σαββίδης θα κάνει την έκπληξη ή αν ο ισχυρός άνδρας των "ασπρόμαυρων" έχει κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση στο μυαλό του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Βούιξε η Θεσσαλονίκη - "Κλέβει" παίκτη από ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags