Facebook Pixel Στοιχηματίζουμε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!
| 2015-10-19 12:20:00

Στοιχηματίζουμε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Στοιχηματίζουμε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Τι παίζουμε στο ντέρμπι των "αιωνίων";

Εκτίμηση: Ούτε 15 μέρες δεν έχουν περάσει από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού αθλητισμού. Η αρχή έγινε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου όταν οι δυο τους αναμετρήθηκαν στο ΣΕΦ για τον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου. Τότε ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε νικητής με 64-70 και προκρίθηκε στην τετράδα «καθαρίζοντας» σχεδόν τον πρώτο εγχώριο τίτλο. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πήρε λύσεις από πολλούς αθλητές του ενώ ο Ολυμπιακός, που δεν είχε τον Χάντερ, είχε ακραία προβλήματα στην επίθεση και τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη άφαντο μέσα στο παρκέ.

Το Σαββατοκύριακο μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου έγινε η πρεμιέρα της Α1 με τον Ολυμπιακό να κάνει «πλάκα» υποδεχόμενος τον Κολοσσό στο ΣΕΦ με 88-62 και τον Παναθηναϊκό να ζορίζεται άσχημα να καταβάλει την αντίσταση του Άρη στο Αλεξάνδρειο, αλλά τελικά επικράτησε 70-76.

Την προηγούμενη εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή ξεκίνησε και η Euroleague. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο Ηράκλειο, σαν γηπεδούχος φυσικά, με την πρωταθλήτρια Κροατίας και επικράτησε 76-61 πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ αφού στο 27’ το σκορ ήταν 48-48. Ο Παναθηναϊκός είχε αποτυχημένη πρεμιέρα στο Κράσνονταρ με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν από την οποία ηττήθηκε 81-70 λόγω τους απαράδεκτου τετάρτου δεκαλέπτου που έχασε με επιμέρους σκορ 18-9.

Μέσα λοιπόν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται ξανά, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτή την φορά. Είναι πάντα γνωστό ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνουν τελικά και το ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των πλέι-οφ, που κατά 99% θα βρεθούν μαζί. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη και δε σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο ΣΕΦ για το Κύπελλο. Άλλωστε στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν ισόπαλο και έκανε 0-15 σερί μετά για να «καθαρίσει». Στην πρεμιέρα της Euroleague και οι δύο έκαναν απαράδεκτες εμφανίσεις και πλησιάζουν πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντιον ομάδων που είναι περισσότερο έτοιμες από αυτούς τους δυο. Προπονητικά ο Τζόρτζεβιτς είχε τις λύσεις στο πρώτο ματς, ενώ ο Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Δεν προβλέπεται να αλλάξουν πολλά από τον πρώτο αγώνα και θα δούμε ξανά ένα κακό παιχνίδι με αργό ρυθμό και πολύ "ξύλο" για να λειτουργήσουν οι άμυνες. Under 142.5 λοιπόν η επιλογή σε όριο ολίγον μειωμένο από τον αγώνα του Κυπέλλου.

Πηγή: betarades.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags