Facebook Pixel Δυνατό σημείο στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις!
| 2015-11-13 14:18:00

Δυνατό σημείο στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις!

Δυνατό σημείο στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις!

Τι θα παίξουμε στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις;

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Την τρίτη του ήττα στον όμιλο C υπέστη ο Παναθηναϊκός, από την Ζιελόνα Γκόρα 71-68, και συνεχίζει με ρεκόρ 1-3. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ κακός και δεν είχε το πάθος που έδειξαν οι παίχτες της αντιπάλου του. Έτσι έμεινε πίσω 40-33 στο ημίχρονο και 57-49 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Αντέδρασε στα τελευταία λεπτά, μείωσε 69-68 με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν αλλά μετά τις δύο εύστοχες βολές του Τζούρισιτς διαδοχικά Διαμαντίδης και Πάβλοβιτς ήταν άστοχοι σε τρίποντα που θα «έστελναν» τον αγώνα στην παράταση. Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ ήταν ο Φελντέιν με 15 πόντους.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί στην κορυφή με την ΑΕΚ με ρεκόρ 5-0 μετά τη νίκη 80-90 στην Πάτρα επί του Απόλλωνα.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ: Η Ζαλγκίρις συνεχίζει στον όμιλο C της Euroleague με ρεκόρ 2-2 μετά την ήττα της 78-85 από την Μπαρτσελόνα. Δεν ήταν κακή η Ζαλγκίρις απλά η Μπαρτσελόνα ήταν σταθερά καλύτερη σε όλο τον χρονικό διάστημα του αγώνα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 39-45 και στη λήξη της τρίτης περιόδου 57-67. Η διαφορά διατηρήθηκε σε διψήφια επίπεδα μέχρι τα τελευταία λεπτά έτσι ώστε να μην απειλήσει ποτέ η Ζαλγκίρις. Κορυφαίος της Ζαλγκίρις ήταν ο Σεϊμπούτις με 18 πόντους.

Η μοναδική αήττητη ομάδα της Λιθουανίας είναι η Ζαλγκίρις που «οδηγεί» με 8-0 μετά τη νίκη της με 67-90 στην έδρα της Νεβεζίς.

Εκτίμηση: Καθόλου κολακευτικό το ρεκόρ 1-3 του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα στον όμιλο C αλλά υπάρχει η μικρή δικαιολογία ότι έχει δώσει τρεις εκτός έδρας αγώνες, αν και «έπρεπε» να έχει νικήσει στην Πολωνία. Η Ζαλγκίρις έχει νίκες μόνο εκτός έδρας, επί Ζιελόνα και Πινάρ και απόψε θα «κυνηγήσει» την τρίτη της εκτός έδρας νίκη και τρίτη γενικά. Βέβαια ο Τζόρτζεβιτς και οι παίχτες του ψάχνουν αντίδραση και πιθανότατα θα την δούμε απόψε. Ο Τζέιμς Γκιστ παραμένει αμφίβολος όμως οι Γιάνκοβιτς και Κούζμιτς επέστρεψαν στον αγώνα με την Πάτρα και θα αγωνιστούν απόψε. Η ανάγκη για νίκη του Παναθηναϊκού θυμίζει τις συνθήκες που υπήρξαν την δευτέρη αγωνιστική που ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα την Πινάρ. Χωρίς άγχος οι παίχτες του ΠΑΟ θα προσπαθήσουν σταδιακά να σταθεροποιήσουν μια μεγάλη διαφορά ώστε να μην απειληθεί η επιτυχία στο τέλος. Εφικτό να καλυφθεί το χάντικαπ -7.5 και θα πάμε με την επιλογή Παναθηναϊκός -7.5.

Πηγή: betarades.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags