Facebook Pixel Συμπαίκτες... made in USA στον Άρη!
| 2015-12-24 17:50:00

Συμπαίκτες... made in USA στον Άρη!

Συμπαίκτες... made in USA στον Άρη!

Ο Καρυπίδης και ο προγραμματισμός για την νέα ΠΑΕ από την πλευρά του νεαρού επιχειρηματία

Το άνοιγμα στην ομογένεια και η σύνδεση του με τον... συμπαίκτη που έχει στα σκαριά ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος
Η χθεσινή ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως η αναφορά στις επαφές που γίνονται για περιοδεία της ομάδας στις ΗΠΑ το 2016, δεν έχει να κάνει μόνο με το άνοιγμα στο ομογένεια, αλλά με την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, από την μία είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς και μέχρι στιγμής είναι απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις του. Παρόλα αυτά, η όρεξη που έχει να κάνει πράγματα στον ΑΡΗ εφόσον βρίσκεται στην νέα ΠΑΕ το 2016, έχει ως αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη έναν προγραμματισμό για την Φούτμπολ Λιγκ, στην οποία δεν αποκλείεται να έχει και... συμπαίκτη. Και εδώ έρχεται η σύνδεση με τις ΗΠΑ.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομογενή επιχειρηματία για να «μπει» μαζί του στην ομάδα, εφόσον πάρει αυτός το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Συζητήσεις που θα συνεχιστούν λογικά και με την παρουσίατων ανθρώπων του ΑΡΗ στις ΗΠΑ, ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να υπάρχει και άνθρωπος του Καρυπίδη.

Με αυτή την κίνηση, ο Καρυπίδης είναι φανερό ότι θέλει να ισχυροποιήσει την θέση εν όψει του νέου μετοχικού κεφαλαίοτ και φυσικά να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον ΑΡΗ για την επόμενη χρονιά, με την προοπτική της Σούπερ Λιγκ και της άμεσης επιστροφής σε αυτήν. Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν είναι αρνητικός και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή: AllAboutAris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags