Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Σταύρος Ψωμιάδης για τον πατέρα του...
| 2016-01-06 21:33:00

Συγκλονίζει ο Σταύρος Ψωμιάδης για τον πατέρα του...

Συγκλονίζει ο Σταύρος Ψωμιάδης για τον πατέρα του...

Ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος είναι ο τελευταίος που είδε τον πατέρα του για τελευταία φορά ζωντανό και αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σαλόνι του σπιτιού του. 

Μιλώντας στο protothema.gr περιγράφει την εμπειρία και τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του μετά τον απροσδόκητο χαμό του πρώην προέδρου της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Χθες γύρω στις δώδεκα και μισή το βράδυ είδα για τελευταία φορά ζωντανό τον πατέρα μου. Τον καληνύχτισα και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση, την ώρα που έφευγα από το σπίτι, χωρίς ο ίδιος να δείχνει αδιάθετος ή κάτι που να προμήνυε το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Επέστρεψα στο σπίτι γύρω στις τρεις το πρωί και τον βρήκα αναίσθητο και πεσμένο στο πάτωμα. Ο θάνατος του πατέρα μου μας ξάφνιασε όλους. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, ουσιαστικά τίποτα σοβαρό, ώστε να ανησυχούμε για την κατάσταση του. Η απώλεια του βάρους του οφειλόταν στη σωστή διατροφή και στον καθημερινό περίπατο.

Ο πατέρας μου την επόμενη εβδομάδα θα έκανε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά του, μία προγραμματισμένη επέμβαση ρουτίνας, όπως του είχε πει ο γιατρός. Κανένας δεν περίμενε να φύγει τόσο ξαφνικά. Χθες το πρωί ήταν αρκετά ευδιάθετος, πήγε σχεδόν σε όλη την Αθήνα, έφτασε μέχρι το Λαύριο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags