Facebook Pixel Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Μπουφόν - Πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του!
| 2016-01-22 13:24:00

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Μπουφόν - Πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Μπουφόν - Πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του!

Δείτε τι δήλωσε ο μεγάλος Ιταλός πορτιέρο...

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ιταλικού αλλά και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού μετράει πάνω από 20 χρόνια γεμάτα συμμετοχές και τρόπαια.

Παρ΄ όλα αυτά, βαδίζει στο 37ο έτος της ηλικίας του και γνωρίζει ότι οι “τίτλοι τέλους” είναι κοντά. Δείτε λοιπόν, τι δήλωσε για τη μεγάλη καριέρα του, αλλά και το πως ονειρεύεται να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια:

«Η ... τελευταία μου αποστολή θέλω να είναι το Μουντιάλ του 2018. Θέλω στα 40 μου να είμαι ακόμα στο χορτάρι και να ολοκληρώσω την καριέρα μου με ψηλά το κεφάλι. Θέλω όταν έρθει το τέλος να ξέρω ότι η αξιοπρέπειά μου είναι άθικτη και ότι μπορώ να κοιτάξω άπαντες στα μάτια»

«Σίγουρα η στιγμή που έκανα ντεμπούτο στη Serie A θα μου μείνει χαραγμένη... Ήταν ένα τεράστιο όνειρο αυτό. Φυσικά και το Μουντιάλ του 2006 είναι ανάμεσα στις αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες. Όσο για τη Γιουβέντους, δεν θα ξεχάσω τη σεζόν 2002-2003 με τον κ.Λίπι στον πάγκο. Είχαμε απίστευτη οργάνωση και τρόπο παιχνιδιού και φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά χάσαμε στα πέναλτι από τη Μίλαν. Δεν αφήνω όμως έξω τις χρονιές της σταθερότητας και του χαρακτήρα που βγάζει η Γιουβέντους με τους Κόντε και Αλέγκρι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags