Facebook Pixel "Πέρασα καλά στον ΠΑΟΚ, εξακολουθώ να αγαπώ τον Αρη"!
| 2016-02-22 17:08:00

"Πέρασα καλά στον ΠΑΟΚ, εξακολουθώ να αγαπώ τον Αρη"!

"Πέρασα καλά στον ΠΑΟΚ, εξακολουθώ να αγαπώ τον Αρη"!

Ο Σάκης Παπάζογλου μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στο Βέλγιο και στην Κορτράικ, τον ΠΑΟΚ τον Αρη και το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στην Κόρτραϊκ:
«Είχα έναν τραυματισμό που με άφησε πίσω, δεν ήρθαν τα γκολ, αλλά πλέον το ξεπέρασα και είμαι χαρούμενος».

Για τη ζωή στο Βέλγιο: «Είναι διαφορετική η ζωή στο Βέλγιο, είσαι πιο αφοσιωμένος στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Μου έχει λείψει η Ελλάδα, σαν πατρίδα. Προσπαθώ να σκέφτομαι το τώρα και να είμαστε καλά σε όποιο μέρος και να είμαστε».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και αν θα άλλαζε κάποια από τις αποφάσεις που πήρε: «Δε θα άλλαζα κάτι, από κάθε απόφαση που παίρνει ένας άνθρωπος, πάντα βγαίνει κάτι. Στον ΠΑΟΚ τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες, άλλος πετυχαίνει, άλλος όχι. Είναι και το πώς θα εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο με τα γκολ. Μου ήρθαν παράξενα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στον Άρη και όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, εκτός του ότι δεν είχα αγώνες στα πόδια μου, δεν είχα και την εμπειρία ώστε να ανταποκριθώ στα συνεχή παιχνίδια που είχαμε τότε. Μου είχαν δείξει εμπιστοσύνη και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας και ο Σάντος. Πέρασα τρία καλά χρονιά στον ΠΑΟΚ, δεν έχω παράπονο».

Για το πώς έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν επιλογή του τότε προπονητή, Μου είπανε ότι δεν υπολογίζομαι και μπήκαμε σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου».

Για τον Αρη: «Ο Αρης ήταν το ξεκίνημα μου, δεν θα αλλάξουν τα συναισθήματα μου. Δε θα αλλάξω το πώς νιώθω μια μεταγραφή. Έζησα κάποιες άσχημες καταστάσεις στον Αρη αλλά ο κόσμος δεν είναι έτσι. Σίγουρα νιώθεις κάτι παραπάνω για μια ομάδα αλλά όταν είσαι επαγγελματίας το σκέφτεσαι διαφορετικά».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Όσο μπορώ θα παραμείνω στο εξωτερικό. Είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο εδώ και όσο μπορώ θα εκμεταλλευτώ την παραμονή μου στο εξωτερικό. Υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός και παιδεία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Εδώ το βλέπουν σα γιορτή, στην Ελλάδα πιο φανατικά. Επίσης δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί δημοσιογράφοι όσο στην Ελλάδα».

Για το τι του λείπει από Ελλάδα: «Εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, μου λείπει ο τρόπος ζωής, ο καιρός, πιο ζεστοί άνθρωποι»

Για το αν σκέφτεται το βήμα παραπάνω μετά την Κόρτραϊκ: «Έτσι το είδα από την αρχή. Η Κόρτραϊκ τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια, με παρουσίες στα πλέι οφ. Στόχος μου είναι να εδραιώσω την παρουσία μου στο βέλγικο πρωτάθλημα ώστε να μπορέσω να κάνω κάτι παραπάνω. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε υγιείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags