Facebook Pixel Δεν είναι ικανοί να μας ξεφτιλίσουν!
| 2016-02-29 21:12:00

Δεν είναι ικανοί να μας ξεφτιλίσουν!

Δεν είναι ικανοί να μας ξεφτιλίσουν!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έγραψε... πρωί-πρωί, αλλά περίμενε τον ορισμό του διαιτητή για την τελευταία πινελιά! Ο ίδιος εξηγεί το γιατί!!!

Το blog γράφτηκε από το πρωί! Έπρεπε βέβαια για τυπικούς λόγους να περιμένω το απόγευμα. Θα καταλάβετε…

Στις 21/2 γράφαμε κατά λέξη:

«Προκαλούμε: Μπορεί η ΚΕΔ στους αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να μην ορίσει τους γνωστούς «σημαδεμένους» διαιτητές της συνομοταξίας που περιγράψαμε δεκάδες φορές; Μπορεί η ΚΕΔ να ορίσει τους πιο έμπειρους-διεθνείς για να κόψει τον βήχα και την επιχειρηματολογία στους «κομπλεξικούς» που συνεχώς διαμαρτύρονται; Εγώ λέω ότι δεν μπορεί! Οι ίδιοι αυτοί… Μάνταλοι-Παππάδες-Αρετόπουλοι-Κύζες-Μήτσιοι θα παίξουν, όπως ο Δημητρόπουλος στο Καραϊσκάκη τον οποίο όχι μόνο δεν τιμώρησαν, αλλά τον επιβράβευσαν δίνοντάς του και άλλα μεροκάματα. Δεν μπορούν χωρίς αυτούς… Δεν τολμάνε να αφήσουν το κύπελλο στην… μοίρα του. Τρέμουν να ορίσουν τον πιο έμπειρο-ικανό-διεθνή και αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη διαιτητή».

Πριν λίγο λοιπόν ανακοινώθηκε ότι τον πιο μεγάλο αγώνα της χρονιάς μέχρι στιγμής, τον ημιτελικό κυπέλλου, θα σφυρίξει… φυσικά ο Αθηναίος Παππάς. Αυτός που δεν ξεκίνησε το Παναθηναϊκος-Ολυμπιακός και μετά πήρε (ως επιβράβευση) συνεχόμενα μεροκάματα.

(Αυτός που πέρυσι στο ξεκίνημα έπαιξε στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1 και μετά χάθηκε για… ευνόητους λόγους. Αυτός που επέστρεψε και έπαιξε 90-10 Λεβαδειακό(!) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Ευρώπη τον βάζουν μόνο σε ματς Ιουλίου(!!) και φέτος μετά από 1,5 χρόνο έπαιξε παρέα με Γεωργαράκο το Απόλλων-Ολυμπιακός στο κύπελλο και… θα έπαιζε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός).

Καταλαβαίνετε ότι αν η ΚΕΔ δεν είχε επιβεβαιώσει τις προβλέψεις μου, εγώ σήμερα (από την μία) θα έπρεπε να σβήσω το ήδη γραμμένο blog και να χτυπάω το κεφάλι μου τι θα γράψω, ενώ από την άλλη θα είχα ξεφτιλιστεί μια και προέτρεξα και προεξόφλησα κάτι που θα διαψεύδονταν!

Έλα όμως που το σύστημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μας ξεφτιλίσει εμάς τους κομπλεξικούς-κακοπροαίρετους!

Έλα όμως που η οργάνωση ΦΟΒΑΤΑΙ να αφήσει τον ημιτελικό στην μοίρα του και ΔΕΝ βάζει έναν από τους καλύτερους-καθαρούς-ανεπηρέαστους διαιτητές σε αυτό τον αγώνα;

Φαντάζεστε ξεφτίλα για εμάς αν έβαζαν τον Σιδηρόπουλο, τον αντικειμενικά κορυφαίο, τον ΜΟΝΟ που σφυρίζει αγώνες ομίλων Τσάμπιονς Ληγκ; Τι να τους πω μετά; Τι να γράψω για ΚΕΔ, συστήματα και οργανώσειςQ Με αποστόμωναν και θα έπρεπε να γράφω για… ποίηση ή ζωγραφική.

Που να τολμήσουν όμως; Η ομάδα είναι ντεφορμέ και χρειάζεται «στήριξη».

Δεν είναι καιρός να παίζουν με τις εντυπώσεις! Πρέπει να διασφαλίσουν ότι… δεν υπάρχει περίπτωση για 50-50.

Αυτοί είναι, απόλυτα προβλέψιμοι σε όποια γλώσσα και αν συνεννοούνται! Ελληνικά η Πακιστανικά…

* Κατά τα άλλα στη Νέα Υόρκη ο Σαββίδης έβγαλε μεγάλο παράπονο για πολλά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Μίλησε κατά πολλών ανθρώπων, παρουσία πολλών ομογενών! Είπε...είπε...είπε...

Στο τέλος όμως θύμισε σε όλους τους τόνους ότι..."όλα αυτά φυσικά δεν θα τον κάνουν να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα πεθάνω με την στολή του ΠΑΟΚ"
Δηλαδή δεν θα τον "χαλάσουν" ούτε όσοι του ζήτησαν προκαταβολικά τα λεφτά δέκα χρόνων για το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για τον χώρο της Θέρμης, όπου θα έκανε αθλητικό κέντρο. (Αντιλαμβάνεστε τι του είπαν του επενδυτή που ήθελε να κάνει ένα μεγάλο έργο στη Θέρμη;)

* Κλείνουμε με την σύσκεψη που θα γίνει αύριο για τις απαιτήσεις των ομάδων από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Έχει πλάκα να μην το ξέρετε;

Βέβαια... Όπου παίζει ο Ολυμπιακός θα έχουμε (πέρα από τη) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και σύσκεψη για το ποιος, πώς και τι πρέπει να λέει στην τηλεόραση!

Για πείτε τώρα όλοι εσείς που βιάζεστε και επιπόλαια κρίνετε δημοσιογράφους: Ποιος έχει δυσκολότερο έργο; Ο διαιτητής ή ο σπίκερ;

gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags