Facebook Pixel Τους το ξέκοψε ο Μιλιβόγιεβιτς: "Εγώ θέλω να..."!
| 2016-03-25 13:45:00

Τους το ξέκοψε ο Μιλιβόγιεβιτς: "Εγώ θέλω να..."!

Τους το ξέκοψε ο Μιλιβόγιεβιτς: "Εγώ θέλω να..."!

ΔΥΟ καλές ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον άσο του Ολυμπιακού, που βγάζει μάτια δύο σεζόν τώρα με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Όταν πριν από δύο καλοκαίρια ο Ολυμπιακός έφερνε στην Ελλάδα τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο χρήσιμος θα γινόταν ο 23χρονος (τότε) αμυντικός μέσος στην 11άδα του Ολυμπιακού!

Ειδικά από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη θέση οι Πειραιώτες, διαχρονικά, έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, που δύσκολα χάνουν τη θέση τους από την 11άδα.

Παρόλα αυτά ο "Μίλι" πάλεψε, αγωνίστηκε και τα κατάφερε να ξεκινάει από αυτόν το βασικό σχήμα, δεδομένου ότι αν είναι υγιής πάντα παίζει βασικός.

Σε αυτές τις δύο σεζόν που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μάλιστα, ο Σέρβος άσος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα στα παιχνίδια των Πειραιωτών και "σβήνοντας" αντιπάλους πάνω στο χορτάρι.

Για αυτό και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δύο ιταλικές ομάδες, από εκείνες που χαρακτηρίζονται καλές στη Serie A και όχι, για παράδειγμα η Φροζινόνε, τον έχουν στη λίστα τους...

Μάλιστα, όπως αναφέρει σενάριο που κυκλοφορεί στην πιάτσα, αξίωσαν να μάθουν και πόσο κοστολογείται ο παίκτης...

Μόνο που ο Μιλιβόγιεβιτς το ξέκοψε προς κάθε κατεύθυνση, καθώς θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Για αυτό και ενημέρωσε τον μάνατζέρ του σχετικά, να μην μπει στον κόπο να μιλήσει με κανέναν!

Βέβαια, αν στην πόρτα του Ολυμπιακού βρεθεί η Γιουβέντους, για παράδειγμα, τα δεδομένα αλλάζουν...

Αλλά μόνο για μία τέτοια πρόκληση, που σαφώς θα αποτελέσει βήμα μπροστά στην καριέρα του...

Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κανέναν λόγο να αποχωρήσει από το Λιμάνι, που κάνει πρωταθλητισμό, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και όλοι τον έχουν σαν Θεό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags