Facebook Pixel Τεράστιες βόμβες Φινμπόγκασον για Σίλβα!
| 2016-03-29 12:08:00

Τεράστιες βόμβες Φινμπόγκασον για Σίλβα!

Τεράστιες βόμβες Φινμπόγκασον για Σίλβα!

Αγριο χώσιμο από τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού προς τον Μάρκο Σίλβα! Διαβάστε τι είπε.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν μπόρεσε να στεριώσει στον Ολυμπιακό και αποχώρησε από την ομάδα τον Γενάρη, πηγαίνοντας ως δανεικός από την Σοσιεδάδ στην Άουγκσμπουργκ.

Ο Ισλανδός άσος σε δηλώσεις του στο Sport24.gr μίλησε για το γεγονός πως δεν έπαιζε στους Ερυθρόλευκους, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στον Μάρκο Σίλβα.

"Υπάρχει μόνος ένας λόγος. Ο προπονητής προτιμούσε άλλους επιθετικούς. Για εμένα είναι απλό, γιατί έκανα οτιδήποτε μου ζητούσε. Το κλαμπ με ήθελε και με θεωρούσε αξιόλογο παίκτη, το σταφ με ήθελε, οι συμπαίκτες μου το ίδιο, η διοίκηση με ήθελε και τον Γενάρη μου ζητούσε να μείνω εδώ. Οπότε ο μόνος λόγος είναι ο προπονητής.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος, για τον οποίον δεν μπόρεσα να πετύχω. Όταν κάνεις ο,τι μπορείς και δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις, δεν μπορείς να δείξεις κάτι.

Ναι, κατά κάποιο τρόπο. Ο καθένας που γνωρίζει τι συνέβαινε καθημερινά στις προπονήσεις, οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα ξέρουν τι συμβαίνει. Εάν δεν παίρνεις την ευκαιρία, δεν εννοώ 10-15 λεπτά, εννοώ 5-6-7 ματς στη σειρά - όπως συμβαίνει και με τους άλλους επιθετικούς - για εμένα είναι αδύνατον. Χρειάζομαι έναν προπονητή που να με στηρίζει, να με πιστεύει.

Νόμιζα ότι θα το είχα αυτό το χρόνο, σε αυτή την κατηγορία και την ομάδα που ήρθα. Αλλά, δε συνέβη. Δεν έχει σημασία τι κάνεις, ακόμη κι αν πέτυχα το νικητήριο γκολ στο Λονδίνο, κόντρα στην Άρσεναλ. Το επόμενο ματς ήμουν στον πάγκο. Αυτό δείχνει τα πάντα για το τι σκεφτόταν ο προπονητής", είπε μεταξυ άλλων ο "Φίνμπο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags