Facebook Pixel "Στην Ελλάδα είμαστε λίγο του... φραπέ!"
| 2016-04-13 15:44:00

"Στην Ελλάδα είμαστε λίγο του... φραπέ!"

"Στην Ελλάδα είμαστε λίγο του... φραπέ!"

Ο Κώστας Σταφυλίδης στο "Metropolis 95,5" μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο γερμανικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταφυλίδη:

Για το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα εδώ στη Γερμανία, και την ομάδα που είμαι, δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα και έχω πάψει να ασχολούμαι. Σίγουρα δεν έχει ένας ποδοσφαιριστής άλλες σκέψεις στο μυαλό του. Δεν θα χάσουμε δηλαδή ένα παιχνίδι και μετά θα σκεφτόμαστε τι θα γίνει έξω από το γήπεδο. Δεν επηρεαζόμαστε».

Για τη διαιτησία: «Αυτό το φαινόμενο στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο. Χρόνια γίνεται και το ακούμε και νομίζω ότι οι παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται στην ελληνική πραγματικότητα».

Για τις διαφορές στην προπόνηση που γίνεται στη Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα: «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι κάνουν τώρα στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν και πιο μικρός τότε. Αν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να δουλέψει, θα δουλέψει. Και να μην κάνει μεγάλης έντασης προπόνηση η ομάδα, ο ποδοσφαιριστής θα την κάνει αν θέλει. Είναι καθαρά θέμα του ποδοσφαιριστή να πει ότι θα κάτσει να δουλέψει. Στο εξωτερικό δουλεύουν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα βοηθούν και οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο εξωτερικό. Είμαστε λίγο του φραπέ στην Ελλάδα. Σε γενικές γραμμές αυτό είναι. Δεν ξέρω τώρα από ποιους γίνεται και αν γίνεται, αλλά επειδή το έζησα, πιστεύω ότι παίζει ρόλο».

Για την πορεία της Άουγκσμπουργκ: «Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και βγήκαμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μένουν πέντε ματς, με τα τρία να είναι στην έδρα μας. Αν κερδίσουμε αυτά που είναι εντός έδρας δεν θα έχουμε πρόβλημα για τη σωτηρία».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω. Αν υπάρχει κάτι μπορεί να το γνωρίζει ο μάνατζέρ μου και στο τέλος της χρονιάς θα το δούμε, γιατί τώρα έχουμε δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ: «Το τελευταίο διάστημα δεν παρακολουθώ, γιατί έχω και έναν τραυματισμό. Ασχολούμαι πιο πολύ μετά τα παιχνίδια, διαβάζω και βλέπω τα γκολ».

Για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί: «Δύσκολο να αγωνιστώ. Τρέχουμε με την ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει, αλλά το βλέπω δύσκολο να αγωνιστώ το Σάββατο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags