Facebook Pixel «Ανοιχτό» του Σταφυλίδη για ΠΑΟ!
| 2016-04-13 17:10:00

«Ανοιχτό» του Σταφυλίδη για ΠΑΟ!

«Ανοιχτό» του Σταφυλίδη για ΠΑΟ!

Κι όμως, είναι πολύ πιθανό ο νεαρός άσος να …απαρνηθεί τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη, για ακόμα ένα καλοκαίρι, θα παίξει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς πλέον εκτός από τον ΠΑΟΚ που πάντα εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, υπάρχει τώρα στο προσκήνιο και ο Παναθηναϊκός.

Ο 22χρονος άσος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Άουγκσμπουργκ, μετρώντας 10 συμμετοχές (1 γκολ) στη Bundesliga και 1 στο Κύπελλο και το μέλλον του είναι όπως όλα δείχνουν στον «αέρα».

Ο Παναθηναϊκός, που είναι αποφασισμένος να τονώσει το ελληνικό στοιχείο το φετινό καλοκαίρι, έχει ήδη… ψαχτεί για την περίπτωσή του και αναμένεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος, να κάνει «κρούση» στις «ασπιρίνες».

Το νεότερο στο συγκεκριμένο θέμα όμως, είναι πως και ο ίδιος ο Σταφυλίδης πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα και όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωνε παντού μέχρι τώρα. Δεν είναι τυχαίο, πως σε σημερινές του δηλώσεις για το θέμα, τόνισε: «Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω. Αν υπάρχει κάτι μπορεί να το γνωρίζει ο μάνατζέρ μου και στο τέλος της χρονιάς θα το δούμε, γιατί τώρα έχουμε δύσκολα παιχνίδια».

Ο νεαρός μπακ θα μπορούσε πολύ εύκολα να πει, όπως και παλιότερα, ότι θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό ή ότι τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ αν γυρίσει πίσω. Ο Σταφυλίδης όμως έκανε ωραία… ντρίπλα και άφησε ορθάνοιχτο το θέμα του Παναθηναϊκού!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags