Facebook Pixel «Μήνυμα» ΠΑΟΚ σε Έλληνα επιθετικό για μεταγραφή!
| 2016-05-03 21:15:00

«Μήνυμα» ΠΑΟΚ σε Έλληνα επιθετικό για μεταγραφή!

«Μήνυμα» ΠΑΟΚ σε Έλληνα επιθετικό για μεταγραφή!

Ποιος στράικερ, με φοβερή σεζόν φέτος στην Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται πολύ κοντά στον Δικέφαλο και ποιο είναι το "πρόβλημα" για να κλείσει η μεταγραφή. Κλικ στον SportDog.

Αν και η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον ΠΑΟΚ, αφού ακολουθούν τα πλέι οφ και οι… μάχες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για την δεύτερη θέση, οι Θεσσαλονικείς εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει να «ψάχνονται» τόσο για προπονητή όσο και για παίκτες, με τους οποίους θα στελεχώσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Στον Δικέφαλο κοιτούν όλες τις αγορές, καθώς εκτός από Πορτογαλία και Ισπανία όπου κάνει… σαφάρι ο Λούμπος Μίχελ, άνθρωποι του Δικεφάλου κάνουν σχετική έρευνα και στην Ελλάδα και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν, πως βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία με Έλληνα επιθετικό που φέτος έκανε σούπερ σεζόν.

Αναφερόμαστε στον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα, με 28 συμμετοχές, 10 γκολ και 2 ασίστ και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, αφού μένει ελεύθερος.

Ο Έλληνας άσος έχει εδώ και καιρό μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, έχει λάβει την ενημέρωση πως τους ενδιαφέρει η περίπτωσή του, ωστόσο του έχουν ζητήσει να περιμένει, καθώς δεν μπορεί να κλείσει η μεταγραφή πριν έρθει ο νέος προπονητής.

Αυτό είναι το «μήνυμα» που έχουν στείλει στον Μανιά από την Τούμπα, με τον 26χρονο επιθετικό πάντως, να έχει ήδη κρούσεις από Ελβετία και Βέλγιο. Αν όντως τους ενδιαφέρει στον ΠΑΟΚ, δεν θα πρέπει να αργήσουν πάρα πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΞΑΛΛΟΙ με Σιμεόνε στην Μπάγερν! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags