Facebook Pixel Σίλβα: "Δεν μίλησα με Πόρτο, αλλά..."
| 2016-06-01 08:03:00

Σίλβα: "Δεν μίλησα με Πόρτο, αλλά..."

Σίλβα: "Δεν μίλησα με Πόρτο, αλλά..."

O Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε για το φημολογούμενο "φλερτ" με τους "δράκους" και το μέλλον του στους ερυθρόλευκους

Μιλώντας λοιπόν σε εκπομπή του πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού TVI24 αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Πόρτο, τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό από την πορτογαλική αγορά, αλλά και για τη φετινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σίλβα ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή από τη μεριά της Πόρτο, ωστόσο κατέστησε σαφές πως επιθυμία του είναι να γυρίσει κάποια στιγμή σε κάποιον μεγάλο πορτογαλικό σύλλογο και να παλέψει για τον τίτλο στη χώρα του.

«Μπορώ να σας πω ότι ήρθα στην Πορτογαλία πριν από δύο εβδομάδες και δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο. Αυτή είναι η αλήθεια ανεξάρτητα από το τι έχει ειπωθεί. Και στον εκπρόσωπό μου, από τις συζητήσεις που είχαμε, δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή. Μπορώ να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι ψέμα. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά ξεκάθαρη επιθυμία μου είναι όμως να παλέψω για τον τίτλο στην Πορτογαλία. Είναι η επιθυμία μου, ένας στόχος που έχω. Τώρα υπάρχουν αυτές οι φήμες. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από τον σύλλογο με ενημέρωσαν πως δεν υπήρξε κάποια επαφή», σχολίασε ο Σίλβα.

Παράλληλα ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε και για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό σχετικά με ποδοσφαιριστές της πρώην ομάδας του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κινούνται για την απόκτηση του αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Πάουλο Ολιβέιρα, καθώς η περίπτωσή του είναι ανέφικτη οικονομικά, ωστόσο εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον μέσο της Σπόρτινγκ, Αντρέ Μάρτινς.

«Άκουσα για τον Πάουλο Ολιβέιρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Γίνεται λόγος για 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ και όποιοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα ξέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όσον αφορά τον Αντρέ Μάρτινς, είναι κάτι διαφορετικό διότι είναι ελεύθερος. Δεν είναι αλήθεια ότι έχει υπογράψει. Αλλά πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση», υπογράμμισε ο Μάρκο Σίλβα.

Επιπλέον ο Σίλβα τοποθετήθηκε και για τη σεζόν που πέρασε με τον Ολυμπιακό κατακτώντας τον τίτλο στην ελληνική Super League, με τον Πορτογάλο να επισημαίνει τα ρεκόρ που κατέρριψαν οι «ερυθρόλευκοι» στην πορεία για το 43ο πρωτάθλημα.

«Ήταν μία πολύ καλή πρώτη χρονιά. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί, αλλά ήταν αξιοσημείωτος ο τρόπος με τον οποίο κατακτήσαμε τον τίτλο. Καταφέραμε σχεδόν να σπάσουμε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του συλλόγου που είχε πάρει το πρωτάθλημα 42 φορές. Ήταν σημαντικό που πήραμε τον τίτλο, αλλά επίσης και τη φόρμα την οποία μπορέσαμε να έχουμε».

Τέλος ο Σίλβα στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό αναφέροντας ότι δεν αρκούν μόνο οι νίκες, καθώς αυτές θα πρέπει να συνδυάζονται και με θέαμα.

«Δεν είναι ένας εύκολος σύλλογος, καθώς δεν έχεις μόνο πίεση για νίκες, αλλά και μεγάλη πίεση από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας για να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Φερνάντο Σάντος έχει πει ότι όποιος προπονήσει ομάδα στην Ελλάδα είναι έτοιμος μετά να προπονήσει οπουδήποτε στον κόσμο. Κι αυτό είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής τα τελευταία πέντε χρόνια συνεχόμενα και δεν κράτησε τους προπονητές γιατί δεν αρκούν μόνο οι νίκες», υποστήριξε ο Σίλβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags