Facebook Pixel Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό
| 2016-06-05 21:08:00

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού αναμένονται από αύριο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι καθοριστική για την λήψη αποφάσεων.

Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού αναμένονται από αύριο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι καθοριστική για την λήψη αποφάσεων από τον Μάρκο Σίλβα και τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 39χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα έχει άμεσα μια επικοινωνία (πιθανότατα) με τον Γιάννη Βρέντζο, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία κάποια μεταγραφικά θέματα των “ερυθρόλευκων”.

Ένα εξ αυτών είναι φυσικά και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον προπονητής της ομάδας του Πειραιά ν' αποφασίζει για τον παίκτη που θα πάρουν οι “ερυθρόλευκοι”. Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των Αντερλάν Σάντος (Βαλένθια), Ολιβέιρα (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Λισάντρο Λόπεζ (Μπενφίκα) και Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ) ενώ βέβαια υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν “διαρρεύσει” στον Τύπο. Βέβαια η απόκτηση κεντρικού αμυντικού δεν είναι το μοναδικό μεταγραφικό “μέτωπο” του Ολυμπιακού, καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” κινούνται για εξτρέμ αλλά και για αμυντικό μέσο.

Σε ότι αφορά τα άκρα της επίθεσης, ο Ζοσουέ είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζουν οι “ερυθρόλευκοι” χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι στην πατρίδα του και περνά τις μέρες των διακοπών με την οικογένεια του, έχοντας όμως παράλληλα το μυαλό του και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των “ερυθρόλευκων”. Η πρώτη συγκέντρωση των πρωταθλητών Ελλάδος για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι στις 20 του μήνα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος κόουτς των “ερυθρόλευκων” θα έρθει στη χώρα μας δύο – τρεις μέρες νωρίτερα, ώστε να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία στο Λάνγκεφελντ, αλλά βεβαίως και για να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των “ερυθρόλευκων” για να μιλήσουν και για μεταγραφικά θέματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags