Facebook Pixel Βρώμισε η πιάτσα: Πιάνουν κορόιδο τον Ολυμπιακό;
| 2016-06-22 11:35:00

Βρώμισε η πιάτσα: Πιάνουν κορόιδο τον Ολυμπιακό;

Βρώμισε η πιάτσα: Πιάνουν κορόιδο τον Ολυμπιακό;

ΠΟΙΑ ομάδα βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει... τσάμπα βασικό παιχταρά των "ερυθρόλευκων", αν και φαίνεται ότι έχει μπόλικο χαρτί για ξόδεμα;

Από την εποχή που στο τιμόνι του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Πειραιώτες απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό με συνέπεια, να είναι ανταγωνιστικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ, να φέρνουν παιχταράδες στην Ελλάδα, αλλά και να πουλάνε ποδοσφαιριστές στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Και επί των ημερών του Σωκράτη Κόκκαλη είχε πουλήσει ο Ολυμπιακός τον Καστίγιο, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν υπήρχε συνέπεια σε πωλήσεις επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχουν πωληθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, σε πολύ καλές τιμές: Από τον Φέισα και τον Φετφατζίδη, μέχρι τον Σάμαρη, τον Μήτρογλου, τον Μανωλά, τον Μπενίτες!

Για αυτό και προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι Πειραιώτες όχι μόνο δεν θα βγάλουν παραπάνω χρήματα από τη ρήτρα που προβλέπεται για τον Ρομπέρτο, αλλά φαίνεται ότι θα τον δώσουν και 2 εκ. ευρώ χαμηλότερα (!) από τα 5,5 που προβλέπει η ρήτρα...

Ο λόγος που θέλει να φύγει ο Ισπανός, βέβαια, είναι ιδιαίτερος και ποτέ ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει η ομάδα να τον δώσει περίπου... τσάμπα, γιατί εδώ μιλάμε για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια!

Και όταν παίρνεις 10 εκ. ευρώ για τον Σάμαρη, με μία σεζόν στον Ολυμπιακό και 15 εκ. ευρώ για έξι μήνες του Μήτρογλου, για τον Ρομπέρτο περιμένεις να γίνει χαμός!

Έστω, να πουληθεί με βάση τη ρήτρα του!

Σεβαστή η επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ισπανία, αλλά να δώσει η Εσπανιόλ τουλάχιστον τη ρήτρα του και όχι 3,5 εκ. ευρώ!

Γιατί η ομάδα της Βαρκελώνης μπορεί να μην είναι Μπαρτσελόνα, αλλά οικονομικά έχει πλέον φτερά!

Το φετινό της μπάτζετ, μετά την είσοδο Κινέζων επενδυτών, αναμένεται να φτάσει στα 70 εκ. ευρώ! Είναι μικρό αυτό το ποσό, όταν η Ατλέτικο με 90 εκ. ευρώ μπάτζετ κάνει παπάδες;

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν στην πιάτσα, στη λίστα των ανθρώπων της Εσπανιόλ βρίσκεται και το όνομα του Μιλιβόγεβιτς!

Μόνο που στη περίπτωση του Σέρβου, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στην τιμή πώλησής του. Ο "Μίλι" βλέπετε, δεν καίγεται να κάνει μόνιμη κατοικία του την Ισπανία, όπως ο Ρομπέρτο!

Άρα αν θέλουν να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να βγάλουν 8 - 10 ζεστά εκ. ευρώ από τα ταμεία τους για να το κάνουν...

Υπάρχει χρήμα στην Εσπανιόλ δηλαδή και, μάλιστα, μπόλικο... Για αυτό λέμε ότι κάπου πιάστηκαν... κορόιδο οι Πειραιώτες με τον Ρομπέρτο, προφανώς γιατί θέλουν συμπεριφερθούν τίμια στον Ισπανό τερματοφύλακα και να μην του στερήσουν την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags