Facebook Pixel Έφυγε από τον ΠΑΟ, ανακοινώθηκε από Αστέρα!
| 2016-06-27 13:04:00

Έφυγε από τον ΠΑΟ, ανακοινώθηκε από Αστέρα!

Έφυγε από τον ΠΑΟ, ανακοινώθηκε από Αστέρα!

"Να γιατί πήγαν στον Αστέρα"!

Ο πρώην, πια, επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καλτσάς, είναι και από σήμερα παίκτης του Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να τον ανακοινώνει και επίσημα και τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιλέξει τους Αρκάδες.

«Οι υψηλοί στόχοι που βάζει ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να έρθω στην ομάδα. Γι' αυτό την επέλεξα. Οι άνθρωποι του Αστέρα με προσέγγισαν από νωρίς και είχαμε μια καλή επικοινωνία. Γνωρίζω τον κύριο Χάβο γιατί έχω δουλέψει μαζί του, οπότε ήταν εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον Αστέρα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων του Αστέρα. Εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Καλτσά ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

Ο Αστέρας έντυσε στα κιτρινομπλέ έναν από τους ικανότερους Έλληνες μεσοεπιθετικούς, ο οποίος αποτελούσε στόχο πολλών ομάδων. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1990 και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αστέρα μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Για τη φανέλα του επέλεξε το νούμερο 23. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags