Facebook Pixel «Aπάντηση» από τον Γιαννιώτα στον Μάρκο Σίλβα!
| 2016-06-27 22:45:00

«Aπάντηση» από τον Γιαννιώτα στον Μάρκο Σίλβα!

«Aπάντηση» από τον Γιαννιώτα στον Μάρκο Σίλβα!

Δεν άντεξε πολύ ο παίκτης του Ολυμπιακού και φρόντισε να στείλει άμεσα ένα πρώτο... μήνυμα προς τον Πορτογάλο, που δεν τον υπολόγιζε και ήταν έτοιμος να τον σουτάρει!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά την …περιπέτεια της περσινής χρονιάς, με τον παραγκωνισμό του αρχικά από τον Μάρκο Σίλβα και στη συνέχεια με τον δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ, έχει γυρίσει αποφασισμένος όχι απλά να μείνει στο ρόστερ, αλλά και να κερδίσει φανέλα βασικού.

Ο νεαρός εξτρέμ, μετά και την ξαφνική αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, γνωρίζει πολύ καλά πως έχει μία τεράστια ευκαιρία μπροστά του, καθώς αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει τις μεταγραφές των εξτρέμ, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας άσος υπολογίζεται ίσως και για βασικός στα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γι΄ αυτό και από τις πρώτες προπονήσεις έχει μπει φουριόζος, ενώ το ίδιο συνέβη και στο πρώτο φιλικό, παρότι τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα, ο Γιαννιώτας ήταν αυτός που έκανε το 4-1 με κεφαλιά κόντρα στη Χορν, στο φιλικό που πέρασε στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο ως αλλαγή, αφήνοντας σίγουρα εξαιρετικές εντυπώσεις στον Βίκτορ.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα του, παρότι ήταν το τέταρτο γκολ στο φιλικό και έτσι έστειλε και ένα ...μήνυμα σε όσους μέχρι τώρα δεν τον πίστευαν ιδιαίτερα, με πρώτο και καλύερο, βεβαίως, τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος όχι μόνο τον είχε διώξει πέρυσι από την ομάδα, αλλά ούτε και φέτος …ψηνόταν να του δώσει τη δεύτερη ευκαιρία, παρότι ήξερε πως είναι ένας από τους παίκτες που πιστεύει πολύ η διοίκηση του Ολυμπιακού. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags