Facebook Pixel Με νόημα η δήλωση Καλτσά για Παναθηναϊκό!
| 2016-07-14 12:35:00

Με νόημα η δήλωση Καλτσά για Παναθηναϊκό!

Με νόημα η δήλωση Καλτσά για Παναθηναϊκό!

Τί είπε ο Έλληνας επιθετικός για την αποχώρησή του από τους Πράσινους για τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Νίκος Καλτσάς μίλησε για το αν αισθάνεται πικρία για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον Παναθηναϊκό, για τη νέα του ομάδα, αλλά για τον λόγο που τον ώθησε να φύγει από το "τριφύλλι".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν αισθάνεται πίκρα για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη στιγμή εκείνο που θέλω να πω είναι πως το έχω αφήσει πίσω μου, είμαι στον Αστέρα και είμαι πολύ καλά. Είναι ένα κομμάτι που αυτή τη στιγμή δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου. Είμαι πολύ καλά εδώ στον Αστέρα».

Για τις εντυπώσεις του από τον Αστέρα: «Είναι μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη και διαθέτει όλα εκείνα που θέλει ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Για τον λόγο που αποφάσισε να φύγει: «Όταν με ενημέρωσε η ομάδα πως δεν υπολογίζει και δεν θα ακολουθήσω την προετοιμασία, τότε πήρα την απόφαση να φύγω και για να μην χάνω τις μέρες μου βρήκαμε την καλύτερη λύση για να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Είχα όντως και άλλες προτάσεις και τους ευχαριστώ όλους. Τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με ό,τι είχα στο μυαλό μου, τα βρήκα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ποιο είναι το καλό της και ποιους παίκτες πρέπει να φέρουν για να πάει η ομάδα όπως πρέπει».

Για τη μετακίνησή του από μία μεγάλη σε μία μικρότερη: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Είσαι σε μία ομάδα που μπορεί να μην πιάσεις, όμως έτσι είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να δουλέψεις για να επανέλθεις ψηλά».

Για την θέση του: «Η θέση μου είναι στα άκρα, εκεί έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό στη Βέροια και εκεί με είδαν στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, ο κάθε προπονητής αποφασίζει πού θέλει να χρησιμοποιήσει τον παίκτη»

Για τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις δηλώσεις των 12 από τις 16 ΠΑΕ πως θέλουν να αλλάξει η κατάσταση στην ΕΠΟ για να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα: «Σε όλες τις ομάδες και όλα τα αποδυτήρια συζητιούνται οι καθημερινές εξελίξεις στο χώρο μας. Όμως σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για διοικητικά θέματα και αφορά τους παράγοντες των ομάδων». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags