Facebook Pixel ΣΕΙΣΜΟΣ στον Άρη με πρώην ΠΑΟΚτσή!
| 2016-07-29 14:44:00

ΣΕΙΣΜΟΣ στον Άρη με πρώην ΠΑΟΚτσή!

ΣΕΙΣΜΟΣ στον Άρη με πρώην ΠΑΟΚτσή!

Οι "κίτρινοι" θέλουν τον παλιό άσο του Δικεφάλου, ο οποίος έχει προταθεί!

Μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ προσπαθεί να κάνει ο Αρης και η διοίκησή του επιδιώκοντας να φέρουν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Μαχμούντ Σικαμπάλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, έλληνας ατζέντης επικινώνησε τις προηγούμενες μέρες με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και τους πρότεινε την περίπτωση του αιγύπτιου σούπερ σταρ λέγοντάς τους ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ζάμαλεκ στην οποία ανήκει. Με δεδομένξο ότι το ετήσιο συμβόλαιο του Σικαμπάλα με την ομάδα του είναι στις 300.000 ευρώ (ποσό δυσθεώρητο για τα δεδομένα της Football LEague) οι κίτρινοι κατέθεσαν πρόταση δανεισμού στην Ζάμαλεκ και περιμένουν την απάντηση της αιγυπτιακής ομάδας.

Ο Σικαμπάλα είναι γνωστός στους έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ τη διετία 2005-07 σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά η ποδοσφαιρική του ζωή είναι συνυφασμένη με την Ζάμαλεκ τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 151 φορες, έχοντας παράλληλα σημειώσει και 35 γκολ. Στην Ευρώπη εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία για να επιστρέψει πέρσι στην Ζάμαλεκ. Ο 30χρονος παίκτης που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ αλλά και επιτελικός μέσος αγωνίστηκε μόλις προχθές με την Ζάμαλεκ κόντρα στην Μαμελόντι από τη Νότιο Αφρική στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής (CAF).

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags