Facebook Pixel Έλληνας άσος συμπαίκτης του Σανμαρτεάν!
| 2016-07-30 18:15:00

Έλληνας άσος συμπαίκτης του Σανμαρτεάν!

Έλληνας άσος συμπαίκτης του Σανμαρτεάν!

Ποιος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Σούπερ Λιγκ, με μεταγραφή στην ομάδα που θα βρίσκεται πλέον και ο πρώην «μάγος» του Παναθηναϊκού; Το θέμα είναι οικονομικό…

Λίγες ώρες μόνο έμεινε ελεύθερος ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν καθώς μπορεί να λύθηκε η συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ αλλά ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με την Παντούρι. Ο Σανμαρτεάν επέστρεψε λοιπόν στην πατρίδα του καθώς συμφώνησε για συμβόλαιο δυο ετών (1+1) και εκεί θα κλείσει προφανώς και την καριέρα του, ο άλλοτε… μάγος του Παναθηναϊκού.

Ο «Λούτσι» όμως, είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να έχει για… παρέα και έναν Έλληνα, καθώς Σουπερλιγκάτος άσος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα της Παντούρι!

Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος ενδιαφέρει την ρουμανική ομάδα εδώ και καιρό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, η υπόθεση παραμένει… ζεστή.

Βέβαια, η Παντούρι δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει τον Ατρόμητο, οπότε δεν μιλάμε για πώληση παίκτη, αλλά απλά για μεταγραφή ως ελεύθερου. Ο Φυτανίδης μπορεί να έχει συμβόλαιο ακόμα με τους Περιστεριώτες, ωστόσο το μέλλον του στον σύλλογο μόνο σίγουρο δεν είναι, ειδικά όσο η διοίκηση επιμένει στο «κούρεμα» του υψηλού συμβολαίου του, που φτάνει κοντά στις 150.000 ευρώ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags