Facebook Pixel Η Γουέστ Χαμ εκθέτει τον Ολυμπιακό για Μαζουακού!
| 2016-08-08 15:00:00

Η Γουέστ Χαμ εκθέτει τον Ολυμπιακό για Μαζουακού!

Η Γουέστ Χαμ εκθέτει τον Ολυμπιακό για Μαζουακού!

Αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο, από τον γιο του αντιπροέδρου της αγγλικής ομάδας, μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου μπακ από τους "ερυθρολεύκους"!

Ο Αρτούρ Μαζουακού ήταν υπό παραχώρηση εδώ και καιρό, όμως στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δεν είχε φτάσει κάποια πρόταση που να ικανοποιούσε τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας.

Ωστόσο, μετά τα όσα έγιναν τελευταία και την ειλημμένη απόφαση για γενναίες αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, η πώληση του Γάλλου μπακ ήταν... απαραίτητη, όπως κι έγινε, με τον παίκτη να υπογράφει σήμερα στη Γουέστ Χαμ, έναντι 10 εκ. ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με κάποια ελληνικά ΜΜΕ. 

Από χθες, πάντως, είχε αρχίσει να διαδίδεται ότι ο Ολυμπιακός από τα 10 εκ. ευρώ που ζητούσε αρχικά, έπεσε στα 8,5 εκ. ευρώ... Αυτό ακούστηκε σα φήμη, χωρίς να επιβεβαιωθεί... 

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την απόκτηση του παίκτη, χωρίς να κάνει γνωστό το οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο, ο γιος του αντιπροέδρου των "σφυριών", Τζακ Σάλιβαν, με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση, αναφέροντας ότι η μεταγραφή έκλεισε τελικά με ένα ποσό "περίπου στις 6 εκ. λίρες", δηλαδή περίπου 7 εκ. ευρώ! 

Κάτι που, φυσικά, σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ πίσω σε σχέση με τις αρχικές του απαιτήσεις για να ολοκληρωθεί το deal και πως το αρχικό "ακατέβατα 10 μύρια για τον Μαζουακού" που έβγαινε από το Λιμάνι, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε στην πραγματικότητα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags