Facebook Pixel Αποχώρηση-βόμβα τεχνικού στη Superleague!
| 2016-08-26 12:28:00

Αποχώρηση-βόμβα τεχνικού στη Superleague!

Αποχώρηση-βόμβα τεχνικού στη Superleague!

Ποιος τεχνικός ομάδας της Σούπερ Λίγκας είναι έτοιμος να τα "βροντήξει" λόγω των προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο;

Εκτός από τον κόσμο της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που βρίσκονται στα όριά τους, στο σημείο «μηδέν» είναι πλέον-και μετά από πολύμηνη υπομονή- ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο.

Απαντες έχουν ξεχάσει την τελευταία φορά που πληρώθηκαν, τους οφείλονται μισθοί μηνών και χιλιάδες ευρώ όμως έως και… χθες έκαναν Ιώβεια υπομονή. Λειτουργώντας άκρως επαγγελματικά και τιμώντας στο έπακρο το συμβόλαιό τους.

Στις προηγούμενες λοιπόν… ενοχλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου προς τους «υπευθύνους» για την μεγάλη καθυστέρηση πληρωμής του ιδίου και των συνεργατών του εισέπραξε αδιαφορία και ενίοτε διαβεβαιώσεις. Όπως συνέβη εξάλλου και πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία. Το πρόβλημα όμως διογκώθηκε, είναι έντονο και όσο και αν ακούγεται «τραβηγμένο» είναι και βιοποριστικό. Ο 45χρονος τεχνικός με την υπομονή του πια να έχει «σπάσει» απέστειλε χθες e-mail στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει και τη μορφή τελεσίγραφου.

Σε αυτό ζητάει την καταβολή τουλάχιστον δύο μισθών για τον ίδιο και τους Νίκο Αμανατίδη και Νίκο Καραμπετάκη. Τον γυμναστή της ομάδας και τον βοηθό προπονητή δηλαδή. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε συνάντηση και με τον μάνατζέρ του, κ. Μουτλού, με τον οποίο συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags