Facebook Pixel Έριξε τη βόμβα ο Ρούνεϊ!
| 2016-08-30 16:47:00

Έριξε τη βόμβα ο Ρούνεϊ!

Έριξε τη βόμβα ο Ρούνεϊ!

Ο Άγγλος επιθετικός έκανε μια αποκάλυψη για το μέλλον του σε σημερινές του δηλώσεις...

Ο 31χρονος φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως εφόσον η Αγγλία προκριθεί στο Μουντιάλ του 2018, θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με τα "λιοντάρια".

«Θα προσπαθήσω ν' απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι και τη διοργάνωση του 2018, γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να βρεθώ σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις με την εθνική ομάδα.

Θέλω να βοηθήσω την Αγγλία και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για το επόμενο βήμα, σε αυτή τη νέα εποχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ξεκίνησα να αγωνίζομαι σε διεθνές επίπεδο στα 17 μου, οπότε σε δύο χρόνια από τώρα, στα 32 μου, θα είναι μια καλή στιγμή να σταματήσω μετά από μια 15ετία». δήλωσε ο Ρούνεϊ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλοβακία (4/9).

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά μέχρι στιγμής 115 εμφανίσεις και 53 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Σε περίπτωση λοιπόν που παραμείνει υγιείς θα καταφέρει λογικά να ξεπεράσει και τον Πίτερ Σίλτον (125 συμμετοχές), όντας εκτός από αρχισκόρερ και αυτός με τα περισσότερα ματς στην ιστορία της Αγγλίας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags