Facebook Pixel Είδε (και) ο ΠΑΟΚ τον Ντένσβιλ
| 2016-10-15 10:51:00

Είδε (και) ο ΠΑΟΚ τον Ντένσβιλ

Είδε (και) ο ΠΑΟΚ τον Ντένσβιλ

Aν πιστέψουμε τα βελγικά ρεπορτάζ, ανάμεσα στους 15 (!) "κατάσκοπους" που ήταν στο Σαρλερουά-Μπριζ (1-0) για τον Στέφανο Ντένσβιλ, βρισκόταν και άνθρωπος του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ αλλά και οι Ρεν, Μονακό, Αλαβές, Γρανάδα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στουτγάρδη, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Αταλάντα και Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν τα μάτια τους πάνω στον 23χρονο στόπερ της Κλαμπ Μπριζ, Στέφανο Ντένσβιλ.

Ο Ντένσβιλ, προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ και ποδοσφαιριστής του "Αίαντα" μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 (39 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ) όποτε και "μετακόμισε" στην Κλαμπ Μπριζ ως ελεύθερος, αγωνίστηκε βασικός σε ολόκληρη την αναμέτρηση και κατέγραψε την 13η φετινή συμμετοχή του (10 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο, 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Ο υψηλόσωμος (1,88μ) αριστεροπόδαρος στόπερ, έχει βέβαια συμβόλαιο με την Κλαμπ Μπριζ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 όπως οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπριζ και το Βέλγιο, με την περίπτωσή του να μην μοιάζει εύκολη για τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που εμπλέκονται ομάδες του βεληνεκούς της Ατλέτικο Μαδρίτης και σύλλογοι από προηγμένα πρωταθλήματα, εφόσον φυσικά το όλο θέμα υφίσταται και ο Δικέφαλος δεν εμπλέκεται σε αυτό ελέω... μάνατζερ.

Στην παρούσα φάση πάντως, η "μετοχή" του Ντένσβιλ κυμαίνεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου, με τον 23χρονο στόπερ (με ρίζες από το Σουρινάμ) να έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" ομάδες της Ολλανδίας, να έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ερασιτεχνική Hellas Sport On 18 September 2013. Είναι λάτρης του Kickboxing και εκτός από στόπερ, αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags