Facebook Pixel Περιβόλια σαν... Λεωφόρος!
| 2016-10-22 20:05:00

Περιβόλια σαν... Λεωφόρος!

Περιβόλια σαν... Λεωφόρος!

Μετά από ένα κάκιστο ματς στα Χανιά η Ξάνθη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά με γκολ του Γιουνές στο 19' και να σημειώσει την δεύτερη συνεχόμενη, έπειτα από το σπουδαίο διπλό επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Το παιχνίδι στα Περιβόλια ήταν κάκιστο από το ξεκίνημά του, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι είδος προς... εξαφάνιση, ακόμα και μετά το γκολ που πέτυχε η Ξάνθη στο 19ο λεπτό.

Σκόρερ ο Γιουνές, που έπιασε την καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντε Λούκας και έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Το ματς εξακολουθούσε να μην... βλέπεται και μάλιστα η πρώτη αντίδραση του Πλατανιά μετά το γκολ που δέχτηκε, ήρθε στο 45', όταν ο Γιακουμάκης σούταρε, αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, πίεσαν την Ξάνθη, αλλά οι φάσεις που δημιούργησαν ήταν μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού. Μια από αυτές ήταν στο 56' με κεφαλιές των Καρυπίδη και Μπανανά που πέρασαν λίγο άουτ.

Ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο για την εστία του Ζίβκοβιτς, ενώ και η Ξάνθη δεν έκανε τίποτα παρά να περιμένει να τελειώσει το ματς για να πάρει το τρίποντο. 

Και τελικά το κατάφερε, αφού το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στους Ακρίτες την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στην Superleague, έπειτα από το σπουδαίο διπλό της προηγούμενης εβδομάδας επί του Παναθηναϊκού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (70' Ντιλαβέρ), Στανισάβλιεβιτς (46' Γουνδουλάκης), Γνιάτιτς, Μενδρινός, Τσουράκης (80' Ντίνας), Μουνάφο, Γιακουμάκης.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Λουσέρο, Καμαρά, Νιέτο (77' Τριάδης), Ντε Λούκας, Χαμζά Γιουνές (83' Ράνος), Βασιλακάκης (69' Λάζιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags