Facebook Pixel Έλληνα άσο "του Παναθηναϊκού" κλέβει η ΑΕΚ!
| 2016-10-27 09:00:00

Έλληνα άσο "του Παναθηναϊκού" κλέβει η ΑΕΚ!

Έλληνα άσο "του Παναθηναϊκού" κλέβει η ΑΕΚ!

Ποιος είναι ο χαφ που ψάχνουν στην Ένωση για να ενισχύσουν το δίδυμο Γιόχανσον - Σιμόες και σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας!

Αν υπάρχει μία μεγάλη τρύπα στο ρόστερ της φετινής ΑΕΚ, που η αλήθεια είναι πως έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αυτή βρίσκεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Στην οποία ναι μεν υπάρχουν οι πολύ καλές λύσεις των Γιόχανσον και Σιμόες, αλλά μετά από αυτούς υπάρχει... κενό!

Μπορούν να τους αντικαταστήσουν ποδοσφαιριστές που γίνονται αμυντικοί χαφ μετά από... βαφτίσια, αλλά είναι γεγονός ότι σε αυτή τη θέση χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Ώρα, το οποίο κυριαρχεί στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, να αναφέρει ότι ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, είναι ο Σιώπης του Πανιωνίου!

Με θητεία στον Ολυμπιακό, το όνομα του Έλληνα άσου έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, καθώς και οι "πράσινοι" αναμένεται να κάνουν κίνηση για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση τον Γενάρη...

Κάποια ρεπορτάζ, μάλιστα, έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές του "τριφυλλιού", με τον Σιώπη τα τελευταία δύο χρόνια να είναι από τα βασικά στελέχη στις πολύ καλές σεζόν που έχει κάνει ο Πανιώνιος...

Θα καταφέρει η ΑΕΚ να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του, ενώ έχει συνδεθεί τόσο έντονα με τον Παναθηναϊκό;

Το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags