Facebook Pixel Μοράις: "Είναι θέμα χρόνου να φτιάξουμε καλή ομάδα"
| 2016-11-06 00:03:00

Μοράις: "Είναι θέμα χρόνου να φτιάξουμε καλή ομάδα"

Μοράις: "Είναι θέμα χρόνου να φτιάξουμε καλή ομάδα"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν χάνει την αισιοδοξία του θεωρώντας πως η Ένωση δουλεύει σωστά και θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Τι είπε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τι ζήτησε από τον κόσμο...

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση από τον Ατρόμητο.

Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος τόνισε πως η Ένωση έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Επίσης, ο κ. Μοράις τόνισε πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα να αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους να κάνουν υπομονή και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με καλα στοιχεία, πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε στιγμές καλού ποδοσφαίρου αλλα και κάποιες στιγμές ανησυχίας που πρεπει να λύσουμε. Είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πέντε λεπτά λιγότερη συγκέντρωση απο το παιχνίδι μας και περισσότερο απο δικά μας λάθη δεχθήκαμε τα δύο γκολ, τα οποία έφεραν ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα για μας. Έχουμε δυο εβδομάδες για να λύσουμε τα προβλήματα μας.

Δεν έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά κάποιου παίκτη αλλα με τη συνολική απόδοση της ομάδας. Θέλουμε να βελτιώσουμε και να αυξηθεί ο χρόνος που η ομάδα θα παίζει καλο ποδοσφαίρο. Πιστεύω οτι θα λύσουμε το προβλημα της κινητικότητας. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με το καλο ποδόσφαιρο ειναι θέμα χρόνου να γίνει.

Με υποστήριξη και ηρεμία οι παίκτες μου θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στη συνεχεια και οι φίλαθλοι μας θα δουν περισσότερη ποιότητα. Θέλω να ζητήσω απο τους φιλάθλους μας χρόνο και στήριξη για να φτάσουμε εκει που θέλουν. Τους χρειαζόμαστε ψυχολογικά. Θα κάνουμε μια καλη ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags