Facebook Pixel Δύσκολα τα πράγματα για Στραματσόνι - Αύριο η κρίσιμη σύσκεψη - Το πρώτο όνομα για διάδοχος
| 2016-11-07 00:00:00

Δύσκολα τα πράγματα για Στραματσόνι - Αύριο η κρίσιμη σύσκεψη - Το πρώτο όνομα για διάδοχος

Δύσκολα τα πράγματα για Στραματσόνι - Αύριο η κρίσιμη σύσκεψη - Το πρώτο όνομα για διάδοχος

Εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή στο "Καραϊσκάκη"! Τι θα αποφασίσουν οι υπεύθυνοι της "πράσινης" ΠΑΕ; Ο SportDog έχει ...καυτό ρεπορτάζ!

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό φέρνει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Δεδομένα αύριο θα γίνει σύσκεψης κορυφής υπό τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητηθούν τα αίτια της συντριβής στο Φάληρο, αλλά και γιατί η ομάδα βρίσκεται ήδη στο -7.

Τα πρώτα σενάρια που ακούστηκαν για αποπομπή του Αντρέα Στραματσόνι διαψεύστηκαν αμέσως από τη διοίκηση της ομάδας, ωστόσο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Ιταλού τεχνικού.

Ήταν γνωστό ότι ο προπονητής του Τριφυλλιού έδινε εξετάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα τον φέρνει μοιραία σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ΠΑΕ βγάζει προς τα έξω ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι στον Παναθηναϊκό έχουν πάντα στα υπόψιν την περίπτωση τού Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σταντ μπάι και περιμένει την κλήση των ανθρώπων του Τριφυλλιού, αν και εφόσον αποφασιστεί αλλαγή στον "πράσινο" πάγκο.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν όντως αύριο δεχθεί κρούση από τους Πράσινους, καθώς αυτή τη στιγμή θεωρείται από πολλούς μέσα στην ομάδα η ιδανικότερη επιλογή...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags