Facebook Pixel "Κάτι παιδάκια σαν τον Κλάους που παίρνουν 700.000 είναι αθλητάκια"
| 2016-11-08 14:42:00

"Κάτι παιδάκια σαν τον Κλάους που παίρνουν 700.000 είναι αθλητάκια"

"Κάτι παιδάκια σαν τον Κλάους που παίρνουν 700.000 είναι αθλητάκια"

Χειμαρρώδης ήταν για τον Δικέφαλο ο παλαίμαχος αρσιβαρίστας και γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, Παύλος Σαλτσίδης!

Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Σαλτσίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε για το ματς Πανιωνίου-ΠΑΟΚ:

«Τα είδα τα πλουσιόπαιδα, τα χορτασμένα μας παιδιά του ποδοσφαίρου. Τα άλλα τα φτωχαδάκια του Πανιωνίου τους έκανα γιογιό. Κάτι παιδάκια σαν τον Κλάους που παίρνουν 700.000 είναι αθλητάκια. Εμείς με αυτά τα λεφτά θα παίρναμε πόσα μετάλλια. Αυτά με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια δεν είναι αθλητές. Στη χλίδα με τις μερσεντές τους. Είναι πλουσιόπαιδα. 11 χρόνια μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο λιώναμε στην προπόνηση χειμώνα καλοκαίρι, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Αυτά εδώ τα παιδάκια νομίζουν ότι είναι αθλητές, τσίκι τσίκι στην προπόνηση. Οι άλλοι είναι φτωχοί και δίνουν την ψυχή τους.

Αν πεινούσανε οι δικοί μας θα τρέχαν’ σαν τα άλογα. Είναι οι εποχές έτσι. Δες στο μπάσκετ. Με 417 χιλιάρικα μπάτζετ προσπαθούν με μηδαμινές συνθήκες και δεν πάει ο κόσμος. Και στηρίζει τα πλουσιόπαιδα του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό δε στενοχωριέμαι. Θα στενοχωρηθώ εγώ για αυτούς; Το λέω στα πιτσιρίκια τα ΠΑΟΚτσάκια που χαλιούνται. Δε χάνουμε εμείς. Αυτοί χάνουν. Ας τους ρίξει ένα πρόστιμο.

Στο μπάσκετ ο Σούλης τους πεθαμένους τους δίνει ανάσα, τους ανασταίνει. Εδώ ανέστησε τον Τσαϊρέλη, τον Μπόγρη, τώρα τον Χρυσικόπουλο.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags