Facebook Pixel "Όνειρο που έγινε πραγματικότητα"
| 2016-11-10 20:47:00

"Όνειρο που έγινε πραγματικότητα"

"Όνειρο που έγινε πραγματικότητα"

Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Κουτρουμπής μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την παρθενική τους κλήση στην Εθνική Ανδρών ενόψει του αγώνα (12/11, 21:45) με τη Βοσνία

Επ’ ευκαιρία της κλήσης τους στην Εθνική Ανδρών από τον κ. Σκίμπε για τον αγώνα εναντίον της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ο Μανώλης Σιώπης και ο Γιώργος Κουτρουμπής προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις.

Μανώλης Σιώπης
«Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που, μετά τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την τεράστια τιμή να φορέσω και αυτή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σκίμπε και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σύλλογο μου τον Πανιώνιο που μου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Γιώργος Κουτρουμπής
«Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου, η οποία ξαφνική αλλά με την παρουσία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως μπορώ, πρώτος εκ των οποίων είναι να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Εύχομαι περαστικά σε όσα παιδιά είναι τραυματίες και δεν ήρθαν ή αποχώρησαν και θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν και με κάλεσαν στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags